GTA 3 Next gen Edition çıkar mı?

Swrex0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3100.
GTX 1050 Ti.
2X 8 GB 3200MHz RAM.
MSI A320M-A Pro anakart.
2X 256 GB SATA SSD.
1X 320 GB hard disk.
1X 500 GB hard disk.
400 watt Frisby FOEM PSU.
Hocam selamlar. GTA Vice City Next gen Edition'dan sonra GTA 3 Next gen Edition çıkar mı diye meraklandım. Birçok kişi Vice City ya da San Andreas'i sevse de bende GTA 3'ün yeri apayrıdır ancak Vice City nect gen Edition'u indirmek için 40 takla attım. Çünkü ne yazık ki Rockstar Games telif atıp duruyor. Konumuza gelirsek GTA 3 Next gen Edition çıkar mı? Çünkü GTA 3 ve Vice City hemen hemen aynılar.

Çıkacağını zannetmiyorum şahsen çünkü bütün odak GTA 6 üzerine yoğunlaşmış durumda. Ayrıyeten halen GTA 5 üzerinde güncellemeler yapılıyor yani üvey evlat konumuna gelmiş diyebilirim GTA 3 için. Zaten Definitive Edition getirdik gerek yok deyip bırakırlar.

Ufak bir Rus geliştirici ekip ve sürekli telif yiyorlar, bence illa yeni bir Next gen çıkartırlarsa bu GTA 3 için değil San Andreas için olur. Vice City nispeten hikaye modu ile oynanabilir durumda ancak GTA 3 konuşamayan anakarakterimiz ve aşırı sıkıcı görev yapısı ile başladıktan kısa bir süre sonra yok bu oyun bu devirde nostalji için bile oynanmaz diyebileceğiniz bir tür.

Çıkacağını zannetmiyorum şahsen çünkü bütün odak GTA 6 üzerine yoğunlaşmış durumda. Ayrıyeten halen GTA 5 üzerinde güncellemeler yapılıyor yani üvey evlat konumuna gelmiş diyebilirim GTA 3 için. Zaten Definitive Edition getirdik gerek yok deyip bırakırlar.

Hocam durumu yanlış anladınız Next gen modu zaten Rockstar tarafından geliştirilmedi.

Next Gen Edition Rockstar'ın değil, bir fan yapımıydı.

Ufak bir Rus geliştirici ekip ve sürekli telif yiyorlar, bence illa yeni bir Next gen çıkartırlarsa bu GTA 3 için değil San Andreas için olur. Vice City nispeten hikaye modu ile oynanabilir durumda ancak GTA 3 konuşamayan anakarakterimiz ve aşırı sıkıcı görev yapısı ile başladıktan kısa bir süre sonra yok bu oyun bu devirde nostalji için bile oynanmaz diyebileceğiniz bir tür.

Hocam durumu yanlış anladınız Next gen modu zaten Rockstar tarafından geliştirilmedi.

Ben tam tersini düşünüyordum çünkü GTA san için baştan bir projeye kalkmaları saçmalık olur GTA Vice City'e göre GTA san daha fazla yorar gibi ki zaten GTA San Andreas'in mod imkanı uçsuz bucaksız GTA 4'ten hatta GTA 5'ten de öte güzel bir GTA San Andreas remake i yapmak 4 bilemedin 6 moda bakıyor ama GTA 3 kısmında sadece eğlence modları bir de optimizasyon sorunlu birkaç tane enb modu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı