3 oyunu da senenin başında %100 yapmıştım lakin Steam hariç bir yerde paylaşma gereği duymamıştım. Bugün GTA 5'i %100 bitirmek üzereyken(%99'dayım şu an) madem bazı oyunları %100 bitiriyorum o zaman neden konusunu açmayayım ki dedim.
GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın Definitive Edition'larını %100 bitirmiştim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
%100 bitirirken pes etme noktasına geldiğim tek oyun oydu zaten. Kontroller, mekanikler, görevler vs. derken çok baymış ve çok zorlanmış bir hâlde ayrıldım oyundan. En keyiflisi ise Vice City idi. Atmosferi, daha keyifli görevleri ve GTA 3'ün aksine zor ve sıkıcı görevlerin daha az bulunması iyiydi. GTA San Andreas aralarında en rahat %100 bitirdiğimdi fakat haritasının büyüklüğü ve fazla içerik olması sebebiyle fazla uzun sürdü. Eğer benim gibi GTA San Andreas'ın radyolarındaki şarkıları seviyorsanız yine de o haritanının büyüklüğü eksisi kapanabiliyor.
Çocukluğumdan beri bu oyunları korsan oynayarak bir çok kez bitirmiş olmam bir yana 2020'de orijinal versiyonları Steam'den alıp bir daha bitirmiştim. Orijinal versiyonlarda GTA 3'ün ana hikâyesi 6 saat, Vice City'nin 10 saat ve San Andreas'ın 33 saat sürmüştü. Bu Definitive versiyonlarda checkpoint, ölünce göreve anında yeniden başlama ve kolaylaştırılmış görev yapısı ile daha da kısa sürdü. GTA Vice City'nin senaryosu 10 saatten bile kısa sürmüş olabilir. Bir GTA San Andreas, oyunu onlarca kez bitirmeme rağmen yine 30 saatte ana hikâyesi tamamlanmıştı.
Elon Musk servetini üstüme yapsa GTA 3'e 5 dk katlanmam. Sizde ölümüne grind yapan oyuncu tipi var hocam. Ubisoft oyunlarınıda oynuyorsunuz uzun saatler.
Elon Musk servetini üstüme yapsa GTA 3'e 5 dk katlanmam. Sizde ölümüne grind yapan oyuncu tipi var hocam. Ubisoft oyunlarınıda oynuyorsunuz uzun saatler.