Steam üzerinden GTA 4 alıp kurdum fakat 0xc00007b hatası aldım. Yine Technopat üzerinden processmonitör uygulaması yardımı ile çözmeye çalıştım fakat hiçbir DLL hatası almamama rağmen hata devam ediyor. Şu an bilgisayarım birçok programda bu hatayı vermeye başladı.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
C:\Windows\System\vcruntime140.dll C:\Windows\System\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\WindowsPowerShell\v1.0\msvcp140.dll C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV\msvcp140.dll C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV\vcruntime140.dll
Yukarıda olmayan, farklı bir konuma da el ile attıysanız oralardan da silin.
Daha sonrasında, denetim masasında, program ekle/kaldır kısmında gördüğünüz Visual C++ 2013, 2015, 2017 ve 2019 sürümlerini kaldırıp aşağıdaki linklerden tekrar kurun:
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Söylediğiniz .dll dosyalarını ve el ile attığım .dll dosyalarını sildim. Söylediğiniz gibi visual c++ sürümlerini kaldırdım ardından attığınız linkteki dosyaları önce uninstall edip tekrar kurdum. Hata almaya devam ediyorum.
2015 gördüğünüzü silin, ardından bunları tekrar kurun. Kurulumları yaparken çoklu indirmeye izin verin, izin vermediğiniz için kurulumlar eksik gerçekleşmiş.