GTA 4 0xc00007b hatası

EgemenHeart

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde Steam üzerinde GTA IV satın aldım şöyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim?
-Windows 10 64 Bit.

Bu konuyu inceleyin.

Artı -2 Eksi

O sil dediğiniz dosyayı sildim ve o DirectX şeyini yükledim. Bunu nereye yükleyeceğim özellikle kurmam gereken bir sistem dosyasına mı kurmam gerek?

O sil dediğiniz dosyayı sildim ve o DirectX şeyini yükledim. Bunu nereye yükleyeceğim özellikle kurmam gereken bir sistem dosyasına mı kurmam gerek?

Dostum her 0xc000007b hatası xinput1_3.dll dosyasından kaynaklanmıyor. Rapor oluşturursan kesin cevap veririz.

Üstteki mesajımda video bağlantısı koydum, orada gösteriliyor.

Sistem dosyayı açamadı diyor @wanetage

@wanetage bir de ben şeyi yapamıyorum raporu oluşturmak için process name yazıp exe dosyasının adını yazıp sonuna .exe ekliyorum ama sonra raporlar oluşturuluyor oluşturulma esnasında da sonradan açıyorum ona rağmen raporlar önüme gelmiyor abi.

Şükürler olsun hatayı çözdüm diğer ulaştığınız forumlara bakarak bilgi aldım ve eski forumlara yazdıklarınızı birebir yaptım oldu teşekkürler.

Son düzenleme:
Şükürler olsun hatayı çözdüm diğer ulaştığınız forumlara bakarak bilgi aldım ve eski forumlara yazdıklarınızı birebir yaptım oldu teşekkürler.

Rica ederim, kusura bakmayın dönüş yapacak an bulamadım. Çözdüyseniz ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…