Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 22 Ağustos 2024 #11 HectorBurak dedi: Seçim yaptıracak dimitri ile anlaşıp anlaşmama konusunda, sonrası ona göre şekillenecek. Genişletmek için tıkla... Hocam duyduğuma göre oyun 91 görevden oluşuyor ben şu an 85. görevdeyim son 6 görevde mi gerçekleşiyor bunlar?
HectorBurak dedi: Seçim yaptıracak dimitri ile anlaşıp anlaşmama konusunda, sonrası ona göre şekillenecek. Genişletmek için tıkla... Hocam duyduğuma göre oyun 91 görevden oluşuyor ben şu an 85. görevdeyim son 6 görevde mi gerçekleşiyor bunlar?
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 903 Makaleler 1 Çözümler 27 22 Ağustos 2024 #12 Drajmir dedi: Hocam duyduğuma göre oyun 91 görevden oluşuyor ben şu an 85. görevdeyim son 6 görevde mi gerçekleşiyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Yani mantıken tabi ki öyle gerçekleşecek, oynamaya devam edersen göreceksin zaten hocam her şeyi sorarsanız oyunu oynamanın ne anlamı kalır?
Drajmir dedi: Hocam duyduğuma göre oyun 91 görevden oluşuyor ben şu an 85. görevdeyim son 6 görevde mi gerçekleşiyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Yani mantıken tabi ki öyle gerçekleşecek, oynamaya devam edersen göreceksin zaten hocam her şeyi sorarsanız oyunu oynamanın ne anlamı kalır?
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 22 Ağustos 2024 #13 HectorBurak dedi: Yani mantıken tabii ki öyle gerçekleşecek, oynamaya devam edersen göreceksin zaten hocam her şeyi sorarsanız oyunu oynamanın ne anlamı kalır? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bitirdim yardımlarınız için teşekkür ederim. Güzel oyundu soruyu sorduktan 20 dakika sonra dimitriyi öldürmüşümdür Sonda'da pegorino yu öldürdüm.
HectorBurak dedi: Yani mantıken tabii ki öyle gerçekleşecek, oynamaya devam edersen göreceksin zaten hocam her şeyi sorarsanız oyunu oynamanın ne anlamı kalır? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bitirdim yardımlarınız için teşekkür ederim. Güzel oyundu soruyu sorduktan 20 dakika sonra dimitriyi öldürmüşümdür Sonda'da pegorino yu öldürdüm.