M Mervan Kalkan Hectopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2 20 Eylül 2013 #1 Bilgisayarımın özelikleri Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.5GHz ekran kartım GeForce 9600 gs 64 bit Sorun şu oyunu torrent ile indirip kurulumunu yaptım sorun çıkmadı ama oyuna tıklarken şu hatayı veriyor. Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümü ile uyumlu değil. [/IMG]
Bilgisayarımın özelikleri Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.5GHz ekran kartım GeForce 9600 gs 64 bit Sorun şu oyunu torrent ile indirip kurulumunu yaptım sorun çıkmadı ama oyuna tıklarken şu hatayı veriyor. Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümü ile uyumlu değil. [/IMG]
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Eylül 2013 #2 Çözüm çok basit. İndirimleri takip edip oyunu 5$'a orijinal alıyorsun ve böyle bişey kalmıyor. Grand Theft Auto IV on Steam Kredi kartın mı yok, Paybyme kart alıyorsun. Paran mı yok? Kart zaten bedava. E oyuna bi 10 TL verecek paran vardır herhalde.
Çözüm çok basit. İndirimleri takip edip oyunu 5$'a orijinal alıyorsun ve böyle bişey kalmıyor. Grand Theft Auto IV on Steam Kredi kartın mı yok, Paybyme kart alıyorsun. Paran mı yok? Kart zaten bedava. E oyuna bi 10 TL verecek paran vardır herhalde.