S S3LM4N Hectopat Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2017 #1 Geçen yıl Steam yaz indirimlerinden GTA 4 almıştım şimdi oynama fırsatı buldum ve oyunu yükledim fakat bir türlü giriş yapamadım. Oyunu başlatıyorum giriş ekranındaki yazılarda kalıyor bir türlü açılmıyor. Denediğim çözüm yöntemleri; -GFWL tekrar yükledim -Oyunu Xbox'tan başlattım -Radeon ayarlarından yüksek performans yaptım -Uyumluluk sürümünü değiştirdim -Makaleyi denedim: Windows 10'da GTA IV'ü Sorunsuz Çalıştırın - Technopat Hiçbiri olmadı, bir türlü oynamadım. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2017
Geçen yıl Steam yaz indirimlerinden GTA 4 almıştım şimdi oynama fırsatı buldum ve oyunu yükledim fakat bir türlü giriş yapamadım. Oyunu başlatıyorum giriş ekranındaki yazılarda kalıyor bir türlü açılmıyor. Denediğim çözüm yöntemleri; -GFWL tekrar yükledim -Oyunu Xbox'tan başlattım -Radeon ayarlarından yüksek performans yaptım -Uyumluluk sürümünü değiştirdim -Makaleyi denedim: Windows 10'da GTA IV'ü Sorunsuz Çalıştırın - Technopat Hiçbiri olmadı, bir türlü oynamadım. Lütfen yardım edin.