X xxxemirxxx Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar Gta 4'ü steam'den aldım ama açılmıyor, Ws10 hatası alıyorum ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #2 Oyunun backup'unu al sonra oyunu sil ve backup'tan tekrar yükle belki oyun hatalı inmiştir.
byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #3 Steam'den dosya bütünlüğünü doğrularmısın ? @fzh Steam ile ilgili hiç bilgim yok galiba silmeye gerek yok.
Steam'den dosya bütünlüğünü doğrularmısın ? @fzh Steam ile ilgili hiç bilgim yok galiba silmeye gerek yok.
F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #4 byb32k3 dedi: Steam'den dosya bütünlüğünü doğrularmısın ? @fzh Steam ile ilgili hiç bilgim yok galiba silmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Benim de fazla bilgim yok fakat gta 4 bende de sorun çıkarttı ben backuptan tekrar yükleyince eksik dosyaları tespit edip kendi otomatik yükledi. Silmeden de yapılıyor olabilir fakat ben bilmiyorum.
byb32k3 dedi: Steam'den dosya bütünlüğünü doğrularmısın ? @fzh Steam ile ilgili hiç bilgim yok galiba silmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Benim de fazla bilgim yok fakat gta 4 bende de sorun çıkarttı ben backuptan tekrar yükleyince eksik dosyaları tespit edip kendi otomatik yükledi. Silmeden de yapılıyor olabilir fakat ben bilmiyorum.