abalkiz857 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Oyunum orijinal Steam'dan aldım ama ne kadar uğraşsamda açamadım Steam'da oyna butonuna basıyorum 1-2 saniye loading oluyor sonra yine oyun açılmamaya devam ediyor. Hata raporum:Logfile.PML Teşekkür ederim
Oyunum orijinal Steam'dan aldım ama ne kadar uğraşsamda açamadım Steam'da oyna butonuna basıyorum 1-2 saniye loading oluyor sonra yine oyun açılmamaya devam ediyor. Hata raporum:Logfile.PML Teşekkür ederim
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 12 Aralık 2020 #21 ''Güncelleştirmeleri yükleme işlemini tamamlayın''a basın. Artı 0 Eksi
KS KS abalkiz857 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #22 338990 dedi: ''Güncelleştirmeleri yükleme işlemini tamamlayın''a basın. Genişletmek için tıkla... Onu tıkladığım zaman bir şey olmuyor bi yüklenme yok yani Artı 0 Eksi
338990 dedi: ''Güncelleştirmeleri yükleme işlemini tamamlayın''a basın. Genişletmek için tıkla... Onu tıkladığım zaman bir şey olmuyor bi yüklenme yok yani
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 12 Aralık 2020 #23 Windows 8.1 (build 9600.2) güncel bir işletim sistemi değil, geçebiliyorsanız Windows 10'a geçin. Sorunun kaynağı da bu. Yeni bir rapor paylaşın, ondan da bir şeyler çıkaramazsam işletim sisteminizi güncelleyin. Artı 0 Eksi
Windows 8.1 (build 9600.2) güncel bir işletim sistemi değil, geçebiliyorsanız Windows 10'a geçin. Sorunun kaynağı da bu. Yeni bir rapor paylaşın, ondan da bir şeyler çıkaramazsam işletim sisteminizi güncelleyin.
KS KS abalkiz857 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #24 338990 dedi: Windows 8.1 (build 9600.2) güncel bir işletim sistemi değil, geçebiliyorsanız Windows 10'a geçin. Sorunun kaynağı da bu. Yeni bir rapor paylaşın, ondan da bir şeyler çıkaramazsam işletim sisteminizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Logfile.PML Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Artı 0 Eksi
338990 dedi: Windows 8.1 (build 9600.2) güncel bir işletim sistemi değil, geçebiliyorsanız Windows 10'a geçin. Sorunun kaynağı da bu. Yeni bir rapor paylaşın, ondan da bir şeyler çıkaramazsam işletim sisteminizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Logfile.PML Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 12 Aralık 2020 #25 Dediğim gibi, kullandığınız işletim sistemi güncel değil. Sorunun kaynağı da tam olarak bu. Windows 10'a geçmenizi öneririm, sorununuzu çözecek hamle bu. Artı 0 Eksi
Dediğim gibi, kullandığınız işletim sistemi güncel değil. Sorunun kaynağı da tam olarak bu. Windows 10'a geçmenizi öneririm, sorununuzu çözecek hamle bu.
KS KS abalkiz857 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #26 338990 dedi: Dediğim gibi, kullandığınız işletim sistemi güncel değil. Sorunun kaynağı da tam olarak bu. Windows 10'a geçmenizi öneririm, sorununuzu çözecek hamle bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçebilirim bi öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
338990 dedi: Dediğim gibi, kullandığınız işletim sistemi güncel değil. Sorunun kaynağı da tam olarak bu. Windows 10'a geçmenizi öneririm, sorununuzu çözecek hamle bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçebilirim bi öneriniz var mı?
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 12 Aralık 2020 #27 Temiz kurulum ile geçebilirsiniz. UEFI Windows 10 kurulum USB'si hazırlama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni sisteme Windows 10 ve sürücü kurulumu rehberi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Temiz kurulum ile geçebilirsiniz. UEFI Windows 10 kurulum USB'si hazırlama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni sisteme Windows 10 ve sürücü kurulumu rehberi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS abalkiz857 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #28 338990 dedi: Temiz kurulum ile geçebilirsiniz. UEFI Windows 10 kurulum USB'si hazırlama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni sisteme Windows 10 ve sürücü kurulumu rehberi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler. Artı 0 Eksi
338990 dedi: Temiz kurulum ile geçebilirsiniz. UEFI Windows 10 kurulum USB'si hazırlama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni sisteme Windows 10 ve sürücü kurulumu rehberi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 12 Aralık 2020 #29 Rica ederim, maalesef sorun tamamen işletim sisteminiz ile alakalı. Benim de yapabileceğim bir şey yok. Artı 0 Eksi
Rica ederim, maalesef sorun tamamen işletim sisteminiz ile alakalı. Benim de yapabileceğim bir şey yok.