furkan5555 Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Şu videodaki sorun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videodaki sorun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Nisan 2015 #2 Şu videodaki cevap: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videodaki cevap: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
furkan5555 Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #3 Çözüldü Abi sorun var tüm her şeyi yaptım oyuna girdim etkinleştirdim kodu live yerinden herşeyi yaptım sonra elle güncelleme oyuna giriyorum live yerinden herşeyi yapıyorum ama olmuyor
Çözüldü Abi sorun var tüm her şeyi yaptım oyuna girdim etkinleştirdim kodu live yerinden herşeyi yaptım sonra elle güncelleme oyuna giriyorum live yerinden herşeyi yapıyorum ama olmuyor