GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Aralık 2021 #1 GTA 4'te ağaçlar çok yapay duruyor. Kağıt gibi sanki. Daha gerçekçi görünen bir ağaç modu var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 21 Aralık 2021 #2 GreatArcher dedi: GTA 4'te ağaçlar çok yapay duruyor. Kağıt gibi sanki. Daha gerçekçi görünen bir ağaç modu var mı? Genişletmek için tıkla... Texture mod indir. Bildiğim kadarıyla yollar kaldırımlar çimler ağaçlar grafikler hepsini toparlıyor.
GreatArcher dedi: GTA 4'te ağaçlar çok yapay duruyor. Kağıt gibi sanki. Daha gerçekçi görünen bir ağaç modu var mı? Genişletmek için tıkla... Texture mod indir. Bildiğim kadarıyla yollar kaldırımlar çimler ağaçlar grafikler hepsini toparlıyor.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Aralık 2021 #3 ReloadingData dedi: Texture mod indir. Bildiğim kadarıyla yollar kaldırımlar çimler ağaçlar grafikler hepsini toparlıyor. Genişletmek için tıkla... Grafik modundan bahsediyorsanız zaten indirmiştim. Ama ağaçlar kötü yine.
ReloadingData dedi: Texture mod indir. Bildiğim kadarıyla yollar kaldırımlar çimler ağaçlar grafikler hepsini toparlıyor. Genişletmek için tıkla... Grafik modundan bahsediyorsanız zaten indirmiştim. Ama ağaçlar kötü yine.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 21 Aralık 2021 #4 GreatArcher dedi: Grafik modundan bahsediyorsanız zaten indirmiştim. Ama ağaçlar kötü yine. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin hocam. Grand Theft Auto 4 Warcaco Graphics Mod 1.0 The purpose of the mod is to improve all textures in the game. At the moment I am increasing the resolution of buildings and characters and then I will replace some with better ones and improve charac www.nexusmods.com
GreatArcher dedi: Grafik modundan bahsediyorsanız zaten indirmiştim. Ama ağaçlar kötü yine. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin hocam. Grand Theft Auto 4 Warcaco Graphics Mod 1.0 The purpose of the mod is to improve all textures in the game. At the moment I am increasing the resolution of buildings and characters and then I will replace some with better ones and improve charac www.nexusmods.com