terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.363 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #11 Hikayesi gerçekten iyidir ve komik fiyata satılıyor. Optimizasyon sorunu var ama çözülemeyecek durumda değil. Contig, Vulkan ya da oyunun sürümünü downgrade ederek optimizasyon biraz düzeltilebiliyor.
Hikayesi gerçekten iyidir ve komik fiyata satılıyor. Optimizasyon sorunu var ama çözülemeyecek durumda değil. Contig, Vulkan ya da oyunun sürümünü downgrade ederek optimizasyon biraz düzeltilebiliyor.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #12 Ayarları fulleyince bazı görevlerin ara sahneleri buga giriyor ve oyun ilerlemiyor, haberiniz olsun. Sıkıntılı bir oyun.
Ayarları fulleyince bazı görevlerin ara sahneleri buga giriyor ve oyun ilerlemiyor, haberiniz olsun. Sıkıntılı bir oyun.
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 896 Çözümler 10 25 Nisan 2023 #13 Optimizasyon eskisi kadar kötü durumda değil gayet iyi çalışıyor. Düzeltmelerle oyun daha stabil hale geliyor.
Optimizasyon eskisi kadar kötü durumda değil gayet iyi çalışıyor. Düzeltmelerle oyun daha stabil hale geliyor.
yusuftttt Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #14 SytxPng dedi: 2023 senesinde hala oynanacak bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Evet, ben çok güzel oynuyorum.
SytxPng dedi: 2023 senesinde hala oynanacak bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Evet, ben çok güzel oynuyorum.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 25 Nisan 2023 #15 En iyi GTA oyunu (bence) komik bir fiyata satılıyor. Alınır. Optimizasyon için DXVK atacaksın o zaten oynanacak duruma getiriyor.
En iyi GTA oyunu (bence) komik bir fiyata satılıyor. Alınır. Optimizasyon için DXVK atacaksın o zaten oynanacak duruma getiriyor.
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 896 Çözümler 10 25 Nisan 2023 #16 Terrlian dedi: En iyi GTA oyunu (bence) komik bir fiyata satılıyor. Alınır. Optimizasyon için DXVK atacaksın o zaten oynanacak duruma getiriyor. Genişletmek için tıkla... DXVK güçlü ekran kartlarında tam olarak performansını gösteriyor. Giriş seviyesi ekran kartlarında önerilmez. Onun için sadece fixesler yeterlidir.
Terrlian dedi: En iyi GTA oyunu (bence) komik bir fiyata satılıyor. Alınır. Optimizasyon için DXVK atacaksın o zaten oynanacak duruma getiriyor. Genişletmek için tıkla... DXVK güçlü ekran kartlarında tam olarak performansını gösteriyor. Giriş seviyesi ekran kartlarında önerilmez. Onun için sadece fixesler yeterlidir.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #17 Ben 5'i alalı 2-3 sene oldu, daha hikayesini bitiremedim. Oyun oynamak içimden gelmiyor.