Merhaba dostlar. GTA 4 alacağım sizce oynanır mı acaba GTA serisinde en sevdiğim seri hiç hikayesini oynayamadım. Sizce alınır mı? Oyun bulamıyorum buna başlayacağım.
Önerdiğiniz başka oyunlar var mı GTA'dan başka Steam oynuyorum.
Oyun türleri fark etmez.
Merhaba dostlar. GTA 4 alacağım sizce oynanır mı acaba GTA serisinde en sevdiğim seri hiç hikayesini oynayamadım. Sizce alınır mı? Oyun bulamıyorum buna başlayacağım.
Oyun türleri fark etmez.
Oyun türleri fark etmez.
Hocam GTA 4 optimizasyon açısından çok sorunlu diye biliyorum özellikle DirectX12 ile donatılmış yeni nesil ekran kartlarında. Ne tarz sevdiğinizi bilmiyorum ama metro serisi önerebilirim.
Konu GTA 4 üzerine olduğundan farklı oyun tavsiyesine girmeyeceğim, GTA 4 serinin en iyi ve kendine has oyunlarından bir tanesi. PC üzerinde bazı kontrol ve oynanış problemleri mevcut ama modlarla halledebilirsiniz. Kesinlikle deneyim edilmeli.
Oynanır. Bu arada gözlerim bozuluyor sanırım, konuyu ''GTA 6 alınır mı?'' diye okudum. Sonra kategorisine baktım mizah ve eğlence kategorisinde mi diye.