GTA 4 alınır mı?

Oyun gayet iyi. Atmosferi harika. San Andreas ile birlikte GTA IV'ü de gerçekten çok seviyorum. %100'leme girişiminde bile bulundum ve şu anda toplam 163 saat boyunca oynamış gözüküyorum.

Dolar fiyatlandırması üzerinden biraz pahalı gibi, ancak ödeyebilirseniz güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. 32,70 TL'ye aldığım dönemlerde ise kesinlikle fiyatını fazlasıyla hak ediyordu.

Oyun gayet iyi. Atmosferi harika. San Andreas ile birlikte GTA IV'ü de gerçekten çok seviyorum. %100'leme girişiminde bile bulundum ve şu anda toplam 163 saat boyunca oynamış gözüküyorum.

Dolar fiyatlandırması üzerinden biraz pahalı gibi, ancak ödeyebilirseniz güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. 32,70 TL'ye aldığım dönemlerde ise kesinlikle fiyatını fazlasıyla hak ediyordu.

Benim sistem oynanır mı bu optimizasyon kötü ama.

Hocam GTA 4 optimizasyon açısından çok sorunlu diye biliyorum özellikle DirectX12 ile donatılmış yeni nesil ekran kartlarında. Ne tarz sevdiğinizi bilmiyorum ama metro serisi önerebilirim.

Hocam cok konu dısı ama hareketli profil fotoğrafını nasıl yaptınız.

Benim sistem oynanır mı bu? Optimizasyon kötü ama.
Ben i3 540 ve GT 1030 ile dış mekanlarda çoğunlukla 30-40 FPS, iç mekanlarda ise 70-80 FPS olarak oynamıştım. Sistem özellikleriniz daha yüksek olduğu için sıkıntı yok, oynarsınız.

Oyunun son görevinde FPS yüksek olunca sanırım hata yaşanıyormuş. O durumda ise oyunun işlem önceliğini düşürerek FPS'in düşmesine yol açıp sorunu çözdüklerine denk geldim.

Merhaba dostlar. GTA 4 alacağım sizce oynanır mı acaba GTA serisinde en sevdiğim seri hiç hikayesini oynayamadım. Sizce alınır mı? Oyun bulamıyorum buna başlayacağım.
Önerdiğiniz başka oyunlar var mı GTA'dan başka Steam oynuyorum.
Oyun türleri fark etmez.
Alınır elbet ama 774 liraya denk geliyor o fiyat GTA 5'e bile çok. İndirim beklemenizi tavsiye ediyorum. İndirimde 6 dolara düşüyor. Bu arada bu sene içerisinde remastered gelecek eğer ayrı ayrı satma ihtimalleri olduğundan bekleyin derim hocam.

Onun dışında süper oyun.

Oynadığım en sıkıcı gtaydı(oynayıp bitirdiğim GTA'lar 3, vc, vcs, sa, 4 ve 5). Bana göre en overrated GTA'dır. Hikaye diğer GTA'lara göre sadece daha ciddi. Oyun boyunca Amerika'ya intikam için gelmiş Niko'nun yan karakterlerin boş isteklerini yerine getirmesiyle geçiyor. Hikayenin sadece küçük kısmı intikamın üzerinde duruyor. Evet Amerikan rüyasının saçma hayallerden ibaret olmasını mesajını güzel veriyor. Görev dizaynı berbat ve tek düze. Niko karakterini hiçbir zaman sevemedim nefret etmiyorum benim için Franklin gibi düz karakterdi. Benim için 3'ten bir tık daha iyi. Tabii kötü bir oyun kesinlikle değil ama bir 5 veya S. A. Kesinlikle değil.

Oynadığım en sıkıcı gtaydı(oynayıp bitirdiğim GTA'lar 3, vc, vcs, sa, 4 ve 5). Bana göre en overrated GTA'dır. Hikaye diğer GTA'lara göre sadece daha ciddi. Oyun boyunca Amerika'ya intikam için gelmiş Niko'nun yan karakterlerin boş isteklerini yerine getirmesiyle geçiyor. Hikayenin sadece küçük kısmı intikamın üzerinde duruyor. Evet Amerikan rüyasının saçma hayallerden ibaret olmasını mesajını güzel veriyor. Görev dizaynı berbat ve tek düze. Niko karakterini hiçbir zaman sevemedim nefret etmiyorum benim için Franklin gibi düz karakterdi. Benim için 3'ten bir tık daha iyi. Tabii kötü bir oyun kesinlikle değil ama bir 5 veya S. A. Kesinlikle değil.
Evet sırf konusu ciddi, hikaye olarak daha dramatik diye serinin en iyi hikayesi yorumuna bende katılmıyorum pek. Görevler gerçekten çok sıkıcı. Gerçekçi mi evet gerçekçi ama biraz kaos lazım. Hikaye konu, giriş ve karakter olarak güzel ama işlenişi maalesef...

Oynanır, zannımca hikayesi en sağlam GTA oyunudur kendisi. Optimizasyon işi biraz şansınıza bağlı, ben oynadığımda hiçbir optimizasyon sorunu yaşamamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı