GTA 4 alınır mı?

xByMurat

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5'i oynadım bitirdim. sistemim RTX 4050 i5 12.nesil. 4'ü satın almaya değer mi? Çökme kasma falan olur mu?

Oyunun son görevi buglu onun dışında sağlam oyun alınır.

Alınmaz. Çok fazla bug var ve oyun çökebiliyor. İşin kötüsü Rockstar düzeltmiyor da. Paranla rezil olursun.
Korsan versiyonları daha temiz olabilir. Korsan oynamak istersen oyunu satın alman etik olarak daha doğru olur.

Hala GTA SA oynarım sıkılmadan.

Donanımın, GTA 4'ü yalar yutar. Ama sorun donanımın değil, oyunun kendisi. Malum optimizasyonu pek iyi değil GTA4 ün. Sıkıntı çıkarsa şimdiden şunları söyleyeyim.

Optimizasyonu ayarlamak için oyunun kurulu olduğu dizinde (Genellikle C: \Program Files (x86)\Steam\steamapps\common \Grand Theft Auto IV\GTAIV) commandline.txt adında bir dosya oluştur ve içine aşağıdaki satırları ekleyin:

-nomemrestrict

-norestrictions

-percentvidmem 100

Bunlar optimizasyon sorunlarını çözer.

GTA 5'i oynadım bitirdim. Sistemim RTX 4050 i5 12.nesil. 4'ü satın almaya değer mi? Çökme kasma falan olur mu?

Kesinlikle alınır ama oyunda illet bir görev var o da helikopter görevi. Her GTA oyununa niye helikopter görevi koyuyorlar anlamıyorum kontroller leş helikopteri sürmek çok zor oluyor.

@Lecl7rc hocam siz bahsettiğim görevi anladınız mı eğer yanlış hatırlamıyorsam böyle bir görev vardı bizde başka bir helikopteri veya uçağı kovalıyorduk ama kontroller çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…