Çözüldü GTA 4 "an unknown error occurred" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Otomaber

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD
Meslek
Serbest Çalışan
GTA 4 sorunu. Oyunda bu sorunla karşılaşıyorum. Sorunu çözmenin yöntemi nedir?

Ekran Görüntüsü (7404).png

Çözüm
Arkadaşlar bu hata 1.5 ay sonra kendiliğinden geçti ama bu seferde error 1028 hatası alıyorum.

Arkadaşlar bu hata 1.5 ay sonra kendiliğinden geçti ama bu seferde error 1028 hatası alıyorum.
Birkaç kaynaktan araştırma yaptım. ( yabancı ) Tam olarak çözüm bulamadım yani bir sorun çözülüyordu, diğer sorun başlıyordu. HDD yaşadığım bir sorun sonucu bu bahaneyle de birlikte bilgisayara format attım. Ve oyunu baştan indirdim sorun çözüldü. Format kesin çözüm.
Bu "Rockstar Games Launcher" genel bir hata gelecek bir güncelleme ile düzeltilir. Ama siz yine de buradan mesaj gönderin.

Birkaç kaynaktan araştırma yaptım. ( yabancı ) Tam olarak çözüm bulamadım yani bir sorun çözülüyordu, diğer sorun başlıyordu. HDD yaşadığım bir sorun sonucu bu bahaneyle de birlikte bilgisayara format attım. Ve oyunu baştan indirdim sorun çözüldü. Format kesin çözüm.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı