GTA 4 anlık FPS düşmesi

Greenville

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bilgisayarım fazlasıyla yetiyor oyunu kaldırmaya. Mouse ile hareket ettirince FPS düşüyor. Bazen düşüyor 1 dk. kötü FPS, sonra düzeliyor. Optimize edilmiş diye duymuştum. Yardım edebilecek bir kimse var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3070 Laptop sistemde aynı sorunu yaşıyorum. Şu hani 0-100 arasında seçerek ayarladığımız yoğunluk ayarları var ya, onları 50 olarak ayarladığımda full grafiklerde sorun olmuyor.

Oyunun son güncellemesinde sorunlar kalktı.
Hocam orijinal olmasına rağmen devam ediyor.
3070 Laptop sistemde aynı sorunu yaşıyorum. Şu hani 0-100 arasında seçerek ayarladığımız yoğunluk ayarları var ya, onları 50 olarak ayarladığımda full grafiklerde sorun olmuyor.
İşe yaramadı.
İşe yaramadı.

Diğer ayarları optimum yaparsın ekran kartının durumuna göre yani. Texture filter qualityi ise minimuma çek anlık droplar düşer. Bende o ayar ile 60+ FPS almama rağmen droplar yiyorum. Üstelik işlemcim ekran kartım fazlasıyla yeterli.

Oyun optimizasyon sorunu var ve hiç düzelmiyorlar. Aslında Gta 5 çıktıktan sonra gta 4'ü saldılar ilgilenmiyorlar. En iyi sistemlerde bile grafikleri Atari oyunu gibi yapsan yine Fps sorunu yaratıyor.

İşteydim yeni geldim. Birazdan deneyeceğim.
Belki GPU gücüyle alakalı da olabilir. Aslında GTA V 'ten çok sistem istiyor optimizasyon yüzünden.
3080 Tİ olması lazım bende de.
Evet hocam.
Nasıl kuracağım ? Olmazsa oyunu yeniden mi yüklemek zorunda kalıcam ? Steam son versiyon kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…