Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.768 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #1 Merhaba elimde orijinal GTA 4 CD'si var. USB'ye yazmak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir program var mı? Son düzenleme: 23 Ekim 2020
Merhaba elimde orijinal GTA 4 CD'si var. USB'ye yazmak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir program var mı?
Çözüm Mutlu Arıcık 23 Ekim 2020 Tircii dedi: Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın CD ROM'lu bir PC var oradan USB'ye nasıl yazabilirim? Genişletmek için tıkla... CD'yi ve USB belleği bilgisayara takın ve CD içindeki dosyaları kopyalayıp ardından USB belleği yapıştırın. Programa gerek yok.
Tircii dedi: Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın CD ROM'lu bir PC var oradan USB'ye nasıl yazabilirim? Genişletmek için tıkla... CD'yi ve USB belleği bilgisayara takın ve CD içindeki dosyaları kopyalayıp ardından USB belleği yapıştırın. Programa gerek yok.
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 23 Ekim 2020 #2 Tircii dedi: Merhaba elimde orijinal GTA 4 CD'si var. CD ROM olmadığından dolayı USB'ye yazmak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Bir internet kafede yapabilirsin. CD ROM olmadan malesef içeriğe erişemiyoruz bildiğiniz üzere. Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Merhaba elimde orijinal GTA 4 CD'si var. CD ROM olmadığından dolayı USB'ye yazmak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Bir internet kafede yapabilirsin. CD ROM olmadan malesef içeriğe erişemiyoruz bildiğiniz üzere.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.768 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #3 Mutlu Arıcık dedi: Bir internet kafede yapabilirsin. CD ROM olmadan maalesef içeriğe erişemiyoruz bildiğiniz üzere. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın CD ROM'lu bir PC var oradan USB'ye nasıl yazabilirim? Artı 0 Eksi
Mutlu Arıcık dedi: Bir internet kafede yapabilirsin. CD ROM olmadan maalesef içeriğe erişemiyoruz bildiğiniz üzere. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın CD ROM'lu bir PC var oradan USB'ye nasıl yazabilirim?
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 23 Ekim 2020 #4 Tircii dedi: Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın CD ROM'lu bir PC var oradan USB'ye nasıl yazabilirim? Genişletmek için tıkla... CD'yi ve USB belleği bilgisayara takın ve CD içindeki dosyaları kopyalayıp ardından USB belleği yapıştırın. Programa gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Tircii dedi: Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın CD ROM'lu bir PC var oradan USB'ye nasıl yazabilirim? Genişletmek için tıkla... CD'yi ve USB belleği bilgisayara takın ve CD içindeki dosyaları kopyalayıp ardından USB belleği yapıştırın. Programa gerek yok.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.768 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #5 Mutlu Arıcık dedi: CD'yi ve USB belleği bilgisayara takın ve CD içindeki dosyaları kopyalayıp ardından USB belleği yapıştırın. Programa gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mutlu Arıcık dedi: CD'yi ve USB belleği bilgisayara takın ve CD içindeki dosyaları kopyalayıp ardından USB belleği yapıştırın. Programa gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 23 Ekim 2020 #6 Tircii dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... USB belleğe aktardınız mı GTA 4'ü? Artı 0 Eksi
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.768 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #7 Mutlu Arıcık dedi: USB belleğe aktardınız mı GTA 4'ü? Genişletmek için tıkla... Daha başlamadım 2 CD olduğu için kafam karışmıştı halledeceğim akşam üstü. Mutlu Arıcık dedi: USB belleğe aktardınız mı GTA 4'ü? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba biraz geç oldu fakat şu an dediğiniz gibi USB ile bilgisayara aktardım şu an oyunu kuruyorum yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Son düzenleme: 17 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Mutlu Arıcık dedi: USB belleğe aktardınız mı GTA 4'ü? Genişletmek için tıkla... Daha başlamadım 2 CD olduğu için kafam karışmıştı halledeceğim akşam üstü. Mutlu Arıcık dedi: USB belleğe aktardınız mı GTA 4'ü? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba biraz geç oldu fakat şu an dediğiniz gibi USB ile bilgisayara aktardım şu an oyunu kuruyorum yardımcı olduğunuz için teşekkürler.