H Hasan Hüseyin Akyürek Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #1 Abi ben GTA 5 değilde GTA 4 için buradayım. Abi benim GTA 4'te "COMMON" ve "PC" dosyaları bozuldu. Bunların orjinal halini GTA 4 için nereden bulabilirim yardım pls ÖNCEDEN GRA 4 "COMMON" dosyasını yedeklemişim ama pc dosyası lazım Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2016
Abi ben GTA 5 değilde GTA 4 için buradayım. Abi benim GTA 4'te "COMMON" ve "PC" dosyaları bozuldu. Bunların orjinal halini GTA 4 için nereden bulabilirim yardım pls ÖNCEDEN GRA 4 "COMMON" dosyasını yedeklemişim ama pc dosyası lazım
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Mart 2016 #2 Oyun orijinal ise diskte mevcuttur. Olmadı yeniden kur.
MerTgk23 Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Bana sadece PC dosyası gerekıyor bozulduda atabılecek bır abı var mı?
M Musa Enes Yiğit Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Ya ben salaklık yapıp Türkçe yama indirdim, yama bozuk çıktı. Hiçbir şeyy anlamıyorum. Lütfen siz de PC dosyası varsa link atıp verir misiniz?
Ya ben salaklık yapıp Türkçe yama indirdim, yama bozuk çıktı. Hiçbir şeyy anlamıyorum. Lütfen siz de PC dosyası varsa link atıp verir misiniz?
Shelly Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 96 Yer CAYBIRPANK Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Musa Enes Yiğit dedi: Ya ben salaklık yapıp Türkçe yama indirdim, yama bozuk çıktı. Hiçbir şeyy anlamıyorum. Lütfen siz de PC dosyası varsa link atıp verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldıysanız dosyaları doğrulayın.
Musa Enes Yiğit dedi: Ya ben salaklık yapıp Türkçe yama indirdim, yama bozuk çıktı. Hiçbir şeyy anlamıyorum. Lütfen siz de PC dosyası varsa link atıp verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldıysanız dosyaları doğrulayın.