Çözüldü GTA 4 CryENB modunu silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

foreverr

Hectopat
Selamlar, birkaç gün önce GTA 4'e başlamaya karar verdim (Steam) ve oyunu indirdim. Ancak oyunu daha önceden bitirdiğimden ötürü bir de grafik moduyla birlikte oynamak istedim. Grafik modunu indirdim ancak oyun dosyalarını yedeklememek gibi bir hata yaptım. Ara sahnelerde bazı hatalar ve oyun içinde drop sorunu yaşadığımdan ötürü modu kaldırmaya istedim. Oyunun dosyalarını doğruladım ancak mod hâlâ duruyordu. Ben de oyunu silip tekrar yüklemeye karar verdim. Ancak oyunu silip yüklediğimde modun hâlâ oyunun içinde olduğunu gördüm ve modu kaldıramıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Modun kurulum videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü buldum arkadaşlar, benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim. Oyunun dosyalarına girip "d3d9.dll" dosyasını silerseniz modu kaldırmış olursunuz.
Oyunu silseniz de Steam ve PC'de oyuna ait dosya kalintilari olabiliyor. Oyunu sildikten sonra Steam klasöründe GTA4'e ait dosyalarin tamamen silindiginden emin olun.
Şu anda oyunu tekrardan silip yüklemek istemiyorum. Eğer bir çözüm bulamazsam dediğinizi uygulayacağım.

Çözümü buldum arkadaşlar, benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim. Oyunun dosyalarına girip "d3d9.dll" dosyasını silerseniz modu kaldırmış olursunuz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…