K Konsoloyuncu5987521 Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #1 GTA 4 DVD olarak aldım kurulumda bu çıkıyor. Ondan sonra kurulum normal gidiyor ama sonunda bütün dosyalarını siliyor. Patch olmadığı için mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
GTA 4 DVD olarak aldım kurulumda bu çıkıyor. Ondan sonra kurulum normal gidiyor ama sonunda bütün dosyalarını siliyor. Patch olmadığı için mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Temmuz 2015 #2 Oyunun orijinali 31 TL. Korsan sürümüne destek vermiyoruz! Grand Theft Auto IV on Steam Oyun korsan değil demişsin ki buna inanmıyorum. Korsan olmayan oyun neden Çince yüklensin ? Yalan söylemeye ne gerek var ? Korsan aldım de işte çok mu zor ? Cezan 1 saate indi. Bugün Teamviewer kurarsın bağlanıp bakarız madem oyun orijinal. Son düzenleme: 6 Temmuz 2015
Oyunun orijinali 31 TL. Korsan sürümüne destek vermiyoruz! Grand Theft Auto IV on Steam Oyun korsan değil demişsin ki buna inanmıyorum. Korsan olmayan oyun neden Çince yüklensin ? Yalan söylemeye ne gerek var ? Korsan aldım de işte çok mu zor ? Cezan 1 saate indi. Bugün Teamviewer kurarsın bağlanıp bakarız madem oyun orijinal.