A Aslan Özer Hectopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #1 arkadaşlar oyunu steamden alıp indirdim kurdum açarken social club hesabımı giriyorum play e basıyorum bu hata geliyor ne yapmalıyım... ilk orjinal oyunum deli olcam bi türlü açılmıyo
arkadaşlar oyunu steamden alıp indirdim kurdum açarken social club hesabımı giriyorum play e basıyorum bu hata geliyor ne yapmalıyım... ilk orjinal oyunum deli olcam bi türlü açılmıyo
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #2 Arkadaşım, İletişim bilgilerini ver TW'den bağlanıp yardımcı olabilirim
A Aslan Özer Hectopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #3 Yusuf Can dedi: Arkadaşım, İletişim bilgilerini ver TW'den bağlanıp yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla...
Yusuf Can dedi: Arkadaşım, İletişim bilgilerini ver TW'den bağlanıp yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla...
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #4 Aslan Özer dedi: Genişletmek için tıkla... Eyüp sorunu hallettikte nasıl online oynıcağını söylemedik, oyundan çıkta onuda anlatayım
Aslan Özer dedi: Genişletmek için tıkla... Eyüp sorunu hallettikte nasıl online oynıcağını söylemedik, oyundan çıkta onuda anlatayım