Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #1 RGSC'den GTA 4'ü başlattığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
Çözüm Yamete Kudasai 17 Aralık 2020 Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim.
Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #2 Tircii dedi: RGSC'den GTA 4'ü başlattığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 786904 Genişletmek için tıkla... Saatinizi kontrol eder misiniz ? Artı 0 Eksi
Tircii dedi: RGSC'den GTA 4'ü başlattığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 786904 Genişletmek için tıkla... Saatinizi kontrol eder misiniz ?
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 17 Aralık 2020 #3 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #4 Silinen üye dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyunum orijinal. Yas1n dedi: Saatinizi kontrol eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Saatim ve tarihim doğru. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyunum orijinal. Yas1n dedi: Saatinizi kontrol eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Saatim ve tarihim doğru.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #5 Tircii dedi: Evet oyunum orijinal. Saatim ve tarihim doğru. Genişletmek için tıkla... Birde tarih'i bir gün geri alıp dener misiniz ? Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Evet oyunum orijinal. Saatim ve tarihim doğru. Genişletmek için tıkla... Birde tarih'i bir gün geri alıp dener misiniz ?
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #6 Yas1n dedi: Birde tarih'i bir gün geri alıp dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Yas1n dedi: Birde tarih'i bir gün geri alıp dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Yas1n dedi: Birde tarih'i bir gün geri alıp dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Yas1n dedi: Birde tarih'i bir gün geri alıp dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 17 Aralık 2020 #7 Hep mi alıyordun yoksa ilk defa mı böyle oldu? Artı 0 Eksi
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #8 Tircii dedi: Hemen deniyorum. Hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yabancı kaynakta öyle yazıyordu. Bu şekilde çözmüşler. Başka bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Hemen deniyorum. Hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yabancı kaynakta öyle yazıyordu. Bu şekilde çözmüşler. Başka bir fikrim yok.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #9 Yamete Kudasai dedi: Hep mi alıyordun yoksa ilk defa mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Bugün ilk kez yükledim oyunu girmeye çalıştığımda oyun logosundan sonra bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Hep mi alıyordun yoksa ilk defa mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Bugün ilk kez yükledim oyunu girmeye çalıştığımda oyun logosundan sonra bu hatayı veriyor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 17 Aralık 2020 #10 Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim. Artı 1 Eksi Çözüm
Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim.