Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #1 RGSC'den GTA 4'ü başlattığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
Çözüm Yamete Kudasai 17 Aralık 2020 Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim.
Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 17 Aralık 2020 #11 Oyunu nereden satın aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #12 Yamete Kudasai dedi: Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam denedikten sonra yazacağım. Silinen üye dedi: Oyunu nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... GTA 4 aktivasyon kodu ile RGSC'ten etkinleştirdim. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam denedikten sonra yazacağım. Silinen üye dedi: Oyunu nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... GTA 4 aktivasyon kodu ile RGSC'ten etkinleştirdim.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 17 Aralık 2020 #13 Herhangi bir güncelleme varsa yapın driver olsun Windows Update olsun olmazsa Launcher'i silip yeniden yükleyin Artı 0 Eksi
Herhangi bir güncelleme varsa yapın driver olsun Windows Update olsun olmazsa Launcher'i silip yeniden yükleyin
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #14 Yamete Kudasai dedi: Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlattığında olacak sanırım. Bütün sorunlarda neredeyse "Yeniden başlatınız" yazıyor internette. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Launcher'i tamamen kapat sonra bilgisayarını tekrardan başlat. Olmadı Launcher'i silip tekrar yüklemeni tavsiye edeceğim. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlattığında olacak sanırım. Bütün sorunlarda neredeyse "Yeniden başlatınız" yazıyor internette.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #15 Launcher'i silip tekrar yükledim sorun çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
tugaytank Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #16 Bende de aynı soruna benzer. Sadece error code 1 değil de error code 4 yazıyor. Nasıl oynucaz biz bu oyunu. Artı 0 Eksi
Bende de aynı soruna benzer. Sadece error code 1 değil de error code 4 yazıyor. Nasıl oynucaz biz bu oyunu.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.762 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Aralık 2020 #17 tugaytank dedi: Bende de aynı soruna benzer. Sadece error code 1 değil de error code 4 yazıyor. Nasıl oynucaz biz bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açarsan yardımcı olabilirler. Burada görülmeniz zor biraz. Artı 0 Eksi
tugaytank dedi: Bende de aynı soruna benzer. Sadece error code 1 değil de error code 4 yazıyor. Nasıl oynucaz biz bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açarsan yardımcı olabilirler. Burada görülmeniz zor biraz.
tugaytank Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #18 Tircii dedi: Hocam konu açarsan yardımcı olabilirler. Burada görülmeniz zor biraz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Tesekkurler. Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Hocam konu açarsan yardımcı olabilirler. Burada görülmeniz zor biraz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Tesekkurler.
B beytogta4sorun Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 35 14 Şubat 2021 #19 Kanka Bende Aynı Sorunu Alıyorum Steamdan İndirimden Aldım Fakat Bugün Kurduğumda Bu Hatayı Verdi Yardımcı Olurmusun Launcher Ne Kanka Lütfen Crackli İndirsem Açılır Parayla Alıyoz Açılmıyor. Artı 0 Eksi
Kanka Bende Aynı Sorunu Alıyorum Steamdan İndirimden Aldım Fakat Bugün Kurduğumda Bu Hatayı Verdi Yardımcı Olurmusun Launcher Ne Kanka Lütfen Crackli İndirsem Açılır Parayla Alıyoz Açılmıyor.