Arda Elmalı Decapat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 21 25 Ağustos 2018 #1 GTA IV FATAL ERROR: VDS10 GTA IV FATAL ERROR: Invalid reseource detected - Please re-install the game Bu hatayı nasıl çözerim? Oyun orjinal. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2018
GTA IV FATAL ERROR: VDS10 GTA IV FATAL ERROR: Invalid reseource detected - Please re-install the game Bu hatayı nasıl çözerim? Oyun orjinal.
BestEfler6377 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 83 24 Mayıs 2020 #2 GTA V Fatal error hatası çözümü Arkadaşlar bir video çektim bu sorun için isteyen izleyebilir. Video: Hem Epic hem de Steam sürümü için geçerlidir. www.technopat.net Artı -1 Eksi
GTA V Fatal error hatası çözümü Arkadaşlar bir video çektim bu sorun için isteyen izleyebilir. Video: Hem Epic hem de Steam sürümü için geçerlidir. www.technopat.net
ae86 Decapat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 107 24 Mayıs 2020 #3 Oyunda eksik dosyaların var. Bulut tabanlı veriden linkleri aldım fakat kırılmış. Yenilendiği takdirde buraya atacağım. BestEfler6377 dedi: GTA V Fatal error hatası çözümü Arkadaşlar bir video çektim bu sorun için isteyen izleyebilir. Video: Hem Epic hem de Steam sürümü için geçerlidir. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Adam 4 demiş ısrarla her konuya 5'in linkini atıp duruyorsun, iki dakika konuyu okuyup mesaj yazman daha iyi olur aslında senin için. Artı 0 Eksi
Oyunda eksik dosyaların var. Bulut tabanlı veriden linkleri aldım fakat kırılmış. Yenilendiği takdirde buraya atacağım. BestEfler6377 dedi: GTA V Fatal error hatası çözümü Arkadaşlar bir video çektim bu sorun için isteyen izleyebilir. Video: Hem Epic hem de Steam sürümü için geçerlidir. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Adam 4 demiş ısrarla her konuya 5'in linkini atıp duruyorsun, iki dakika konuyu okuyup mesaj yazman daha iyi olur aslında senin için.