Selam, bugün Steam üzerinden GTA 4 satın aldım oyunu açtığımda ayarlarda bir değişiklik yapmamama rağmen oyun içinde FPS droplar yiyorum. Cidden rahatsız edici bir durum. Bunun çözümü var mıdır arkadaşlar?
Selam, bugün Steam üzerinden GTA 4 satın aldım oyunu açtığımda ayarlarda bir değişiklik yapmamama rağmen oyun içinde FPS droplar yiyorum. Cidden rahatsız edici bir durum. Bunun çözümü var mıdır arkadaşlar?
GTA 4 bir nevi limit test gibi bir şeydi. O yüzden optimizasyon çok fazla yok oyunda, sen ne yaparsan yap az da olsa o optimizasyon sorunu olmaya devam edecektir büyük ihtimalle.
Sistemin oynamak için yeterli oyunun optimizasyonun sıkıntılı oldugu oyuncular arasında bilinen bir şey basit bir araştırma ile Graphics optimazyonu modlarını bulabilirsin ayrıca tavsiyem araba fizikleri modudur.
Linkleri bulursam atacağım ama sende bulabilirsin.
FPS düşmesi dediği şey 300 FPS'den 100 FPS'e falan düşmesi olup olmadığı ne malum. Benim oyunu bitirdiğim bilgisauyardan kat kat iyi bilgisayarı var fakat drop yiyor. Sence de anormal değil mi?