B Burak Türe Ziyaretçi 29 Eylül 2013 #1 GTA 4'ü yükledim exe'ye tıkladığımda "Game For Live Durduruldu." hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor oyunu sildim tekrar yükledim. Ne yapmam gerekiyor? Bu sadece Game For Live da değil nereden baksanız tüm exe'lerde bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2013
GTA 4'ü yükledim exe'ye tıkladığımda "Game For Live Durduruldu." hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor oyunu sildim tekrar yükledim. Ne yapmam gerekiyor? Bu sadece Game For Live da değil nereden baksanız tüm exe'lerde bu hatayı alıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Eylül 2013 #2 Game Force? Windows 8.1 kurun bütün Exe'lerde böyle bir sorun varsa.
B Burak Türe Ziyaretçi 2 Ekim 2013 #3 Sağ olun çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için ama bana Windows 7 işletim sisteminde lazım. Başka bir çözümü yok mu acaba ?
Sağ olun çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için ama bana Windows 7 işletim sisteminde lazım. Başka bir çözümü yok mu acaba ?