GTA 4 Games For Live MarketPlace 'Connect Error' Hatası

Sagolasin verdiğin uygulama açıldı fakat oyun açılmadı
Malesef olmadı visual +cc yeni versiyonlarini guncellemelerinin linkini atar misiniz
Oyunun dosyasına sağ tıkla uyumluluk sekmesine tıkla ordan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini tıkla.
Oyunun dosyasına sağ tıkla uyumluluk sekmesine tıkla ordan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini tıkla.
Malesef olmadı.
O
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.[/QUOTE
Malesef olmadi
Ben en son 1.0.7.0 sıfırda denemiştim oyunu. Bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü? Masaüstü ise kaç adet ekran kartı var?
Sürüm aynı ikimizin benimde 1.0.7.0
ÇÖZÜLDÜ atabilir miyiz .Dxdiag yazdiğımda direcxt 12 yaziyodu bende directx yuklememistim.Bir yuklim dedim oyunum açıldı.Pcye format atılmıştıda yardımlarınız için hepinize tesekkur ederim Technopat ailesi
Windows 10'da GTA 4'ü sorunsuz çalıştırma videosunu izleyin. Bu arada kutlarım, bu hatadan sonra büyük ihtimal oyun ekran kartınızı görmeyecek. Bende de aynı sorun vardı.
Kardeşim dediğin gibi oldu sanırım 800×600 cozunurlukte low ayarlarda açtı yukseltmek istediğimde gpu düşük dedi oyunu baslatirkrn yuksek islemcili nvidia kullan diom ve o varsayilan
metin belgesi açıp commandline yazdim ekran kartım 2gb olduğu için -available... 50.0 yaptim ve ekran kartım devreye girdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…