Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar ben gta 4 aldım. Games for windows hesabımda var ama oyunu açamıyorum.
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Aralık 2014 #2 Games for Windows Live'ın eski olmasından kaynaklanıyor. Games for Windows Live'ı güncelleyin yeni sürümüyle.
Games for Windows Live'ın eski olmasından kaynaklanıyor. Games for Windows Live'ı güncelleyin yeni sürümüyle.
Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #3 Kaan Arslan dedi: Games for Windows Live'ın eski olmasından kaynaklanıyor. Games for Windows Live'ı güncelleyin yeni sürümüyle. Genişletmek için tıkla... sildim yükledim ama olmadı
Kaan Arslan dedi: Games for Windows Live'ın eski olmasından kaynaklanıyor. Games for Windows Live'ı güncelleyin yeni sürümüyle. Genişletmek için tıkla... sildim yükledim ama olmadı
A Akın Çelik Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 125 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2014 #4 İşletim sisteminiz Windows 8.1 mi?