isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 26 Haziran 2017 #1 Oyun orijinal. Her şeyi Recep Baltaş'ın dediği gibi yaptım. Fakat hesabıma giriş yaparken bir güncelleme istiyor ve yüklerken hata veriyor. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2017
Oyun orijinal. Her şeyi Recep Baltaş'ın dediği gibi yaptım. Fakat hesabıma giriş yaparken bir güncelleme istiyor ve yüklerken hata veriyor. Yardım edin lütfen.
R Redburne Ziyaretçi 26 Haziran 2017 #2 Hizmetlerden Windows Update'i kapattın, değil mi? Aç onu. Artı 0 Eksi
KS KS isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 26 Haziran 2017 #3 Silinen üye dedi: Hizmetlerden Windows Update'i kapattın, değil mi? Aç onu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hesabıma giriş yapabildim fakat multiplayere girerken bu hatayı alıyorum? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hizmetlerden Windows Update'i kapattın, değil mi? Aç onu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hesabıma giriş yapabildim fakat multiplayere girerken bu hatayı alıyorum?
Gosh Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #4 isabela dedi: Teşekkür ederim hesabıma giriş yapabildim fakat multiplayere girerken bu hatayı alıyorum?Eki Görüntüle 244153 Genişletmek için tıkla... GFWL programına aktivasyon kodunu girdinmi girmen gerek bende şuan oyuna girmeye çalışıyorum ama intro yazısından öteye gidemiyorum. Artı 0 Eksi
isabela dedi: Teşekkür ederim hesabıma giriş yapabildim fakat multiplayere girerken bu hatayı alıyorum?Eki Görüntüle 244153 Genişletmek için tıkla... GFWL programına aktivasyon kodunu girdinmi girmen gerek bende şuan oyuna girmeye çalışıyorum ama intro yazısından öteye gidemiyorum.
O Onurr396 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #5 isabela dedi: Teşekkür ederim hesabıma giriş yapabildim fakat multiplayere girerken bu hatayı alıyorum?Eki Görüntüle 244153 Genişletmek için tıkla... Abi merhaba eğer sen gta 4 online oynayabiliyorsan banada rica etsem yardım edermisin ? Artı 0 Eksi
isabela dedi: Teşekkür ederim hesabıma giriş yapabildim fakat multiplayere girerken bu hatayı alıyorum?Eki Görüntüle 244153 Genişletmek için tıkla... Abi merhaba eğer sen gta 4 online oynayabiliyorsan banada rica etsem yardım edermisin ?
KS KS isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 6 Temmuz 2017 #6 Onurr396 dedi: Abi merhaba eğer sen gta 4 online oynayabiliyorsan banada rica etsem yardım edermisin ? Genişletmek için tıkla... Oynayamıyorum malesef. Artı 0 Eksi
Onurr396 dedi: Abi merhaba eğer sen gta 4 online oynayabiliyorsan banada rica etsem yardım edermisin ? Genişletmek için tıkla... Oynayamıyorum malesef.