NothingManTNG Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #1 Arkadaşlar steam üzerinden GTA 4 aldım ilk başta açılmadı. Technopat Sosyal'den bakarak - Program Kaldırdan GFWL' yi kaldırdım. Games for Windows İstemcisini | Bilgisayar Oyunları İstemcisini İndir Sitesinden indirip yeniden kurdum. Sonrasında sorun düzeldi fakat başka bir sorunla karşılaştım GFWL yi güncelle dediğimde aşağıdaki Hatayı Aldım (0x80004005). Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? (İşletim Sistemim Windows 8.1 64 bit)
Arkadaşlar steam üzerinden GTA 4 aldım ilk başta açılmadı. Technopat Sosyal'den bakarak - Program Kaldırdan GFWL' yi kaldırdım. Games for Windows İstemcisini | Bilgisayar Oyunları İstemcisini İndir Sitesinden indirip yeniden kurdum. Sonrasında sorun düzeldi fakat başka bir sorunla karşılaştım GFWL yi güncelle dediğimde aşağıdaki Hatayı Aldım (0x80004005). Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? (İşletim Sistemim Windows 8.1 64 bit)
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Mart 2015 #2 Bu rehberi izlemen yeterli: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehberi izlemen yeterli: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NothingManTNG Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #3 Teşekkürler verdiğiniz dosyayla update yaptım sorunum kalmadı.