GTA 4 Gfwl sorunu

Deniz Işın

Hectopat
GTA 4 yaptığım görevleri kaydetmek için yeni profil istiyor ve bu profili gfwl üzerinden açabiliyorum. GFWL ye kayıt oldum. Giriş yaparken "The LIVE service maybe unavaible, or there may be an issue with your home networking equipment or firewall.To check LIVE service status go to www.xbox.com\support" diye bir hata veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

GTA 4 yaptığım görevleri kaydetmek için yeni profil istiyor ve bu profili gfwl üzerinden açabiliyorum. GFWL ye kayıt oldum. Giriş yaparken "The LIVE service maybe unavaible, or there may be an issue with your home networking equipment or firewall.To check LIVE service status go to www.xbox.com\support" diye bir hata veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Açıkçası Games for Windows live tamamen hayal kırıklığı berbat bir servis olduğu düşüncesindeyim.

Güvenlik duvarınız engelliyor veya internet bağlantınız yok uyarısı almışsın antivirüs engelliyor büyük ihtimalle ayrıca güncelleme yapmayı unutma.

Hepsini denedim ama halen olmadı.

- - - Güncellendi - - -

Açıkçası Games for Windows live tamamen hayal kırıklığı berbat bir servis olduğu düşüncesindeyim.

Güvenlik duvarınız engelliyor veya internet bağlantınız yok uyarısı almışsın antivirüs engelliyor büyük ihtimalle ayrıca güncelleme yapmayı unutma.
http://tr.rghost.net/46821192 buda hatanın screenshotu.

bende de update hatası veriyor nedense hata kodum 0x80080005 lütfen yardım edin gfwl güncel acaba güvenlik duvarı antivirüs programı vs falan mı etki ediyor lütfen bi yardım :cry::cry::cry:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı