GTA 4 görüntü karıncalı

İşletim sistemi
Windows 8.1

TheGrient

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. GTA 4 ile ilgili bir şikayetim vardı ancak kaç siteye veya videoya baktıysam bulamadım. Sorun ise, oyunu açınca ne olursa olsun ekran karıncalı. Yani diğer oyunlarda da oluyordu ama uyumluluk ayarlarından Windows 8 uyumluluk ayarını yaptığımda düzeliyordu. Bilgisayar Windows 8.1 ekran kartım NVIDIA GeForce 7600 GT işletim sistemi ise Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz sistem biraz kötü ancak çoğu oyunu açıp rahatlıkla oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava indirilen GTA 4 oyununda ekran karıncalanmıyor, sadece sarhoş kameraman ve binince patlayan arabalar oluyor. Ama karıncalanıyor ise bilmiyorum. @Schutz

Sanmıyorsunuz ama çok şey değişiyor. En başından emeğe para vermiyorsunuz, virüs riski çok yok yüksek vs. @TheGrient

Son düzenleme:
Arkadaşım dediğini tam anlayamadım ama ilk başta dediğim gibi ekran piksel piksel gibi siyah ama televizyon karıncalanır ya hani aynı onun siyahı işte ancak gerek kalmadı zaman ayırdığınız için teşekkür ederim sorunu kökten hallettim :d
çok sağol sildim ama tavsiyen için indirip deneyebilirim haklısın ekran kartım kötü ancak yaza kadar veya şu virüs felan düzelene kadar sabretmem lazım daha yeni kurdum pcyi çok eksi bi pc yani tekrardan teşekkürler korsanlara da yardımcı olunmuyor

Cevabımı düzelttim şimdi okuyabilirsin.

Korsan indirme diyen arkadaşlara söylüyorum, şu anda GTA 4 satılmıyor.

Diyorsun dünyadan haberin yok senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…