Öncelikle merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. GTA 4 ile ilgili bir şikayetim vardı ancak kaç siteye veya videoya baktıysam bulamadım. Sorun ise, oyunu açınca ne olursa olsun ekran karıncalı. Yani diğer oyunlarda da oluyordu ama uyumluluk ayarlarından Windows 8 uyumluluk ayarını yaptığımda düzeliyordu. Bilgisayar Windows 8.1 ekran kartım NVIDIA GeForce 7600 GT işletim sistemi ise Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz sistem biraz kötü ancak çoğu oyunu açıp rahatlıkla oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bedava indirilen GTA 4 oyununda ekran karıncalanmıyor, sadece sarhoş kameraman ve binince patlayan arabalar oluyor. Ama karıncalanıyor ise bilmiyorum. @Schutz
Sanmıyorsunuz ama çok şey değişiyor. En başından emeğe para vermiyorsunuz, virüs riski çok yok yüksek vs. @TheGrient
Sende haklısın ama indirip indirmemem veya para verip vermemem seni pek alakadar etmez orası özele kaçar sonuçta belki orjinalini indiricek kadar param yok belki param var cimriyim ama diğer arkadaşın dediği gibi şuan gta 4 satılmıyor benim sistemde kötü ancak yükledim oyunları açıyor hdd yüksek olduğundan ve uyumluluk ayarlarını yaptığım için çokta sıkıntı yaşamıyorum gta 4te yaşadım yardım istedim
Sende haklısın ama indirip indirmemem veya para verip vermemem seni pek alakadar etmez orası özele kaçar sonuçta belki orjinalini indiricek kadar param yok belki param var cimriyim ama diğer arkadaşın dediği gibi şuan gta 4 satılmıyor benim sistemde kötü ancak yükledim oyunları açıyor hdd yüksek olduğundan ve uyumluluk ayarlarını yaptığım için çokta sıkıntı yaşamıyorum gta 4te yaşadım yardım istedim
Niko Bellic, Johnny Klebitz and Luis Lopez all have one thing in common - they live in the worst city in America. Liberty City worships money and status, and is heaven for those who have them and a living nightmare for those who don't.
@Seandear arkadaşımızın dediği gibi normalde sana yardım etmememiz lazım fakat yardım etmeye çalışıyorum merhametimden sadece sana değil herkese ayrıca özele kaçmaz pek alakadar etmez orası demek yerine anladım vs. diyebilirsiniz ben sadece size belirtiyorum emeğe para verilmediğini orada siz cimrisiniz vs. demedim yada kastetmedim.
@Seandear arkadaşımızın dediği gibi normalde sana yardım etmememiz lazım fakat yardım etmeye çalışıyorum merhametimden sadece sana değil herkese ayrıca özele kaçmaz pek alakadar etmez orası demek yerine anladım vs. diyebilirsiniz ben sadece size belirtiyorum emeğe para verilmediğini orada siz cimrisiniz vs. demedim ya da kastetmedim.
Tamam arkadaşım ben sana bana cimri falan dediğini veya kastettiğini söylemedim yine de çok sağ ol yardımın için ve merhametin için ancak lazım değildi çok teşekkür ederim.
Merhaba, eğer Lost and Damned bölümünü oynarken oluyorsa sizi hava sokmak için bir filtredir o. Display ayarlarından kapatabilirsiniz.
Normal GTA 4'te de oluyorsa bilmiyorum belki bir hatadır, ya da Complete Edition'da tüm ayarları birleştirmiş olabilirler.
GTA 4 tek satılmıyor bildiğim kadarıyla. EFLC ve TLAD ile birlikte satılıyor. 110 lira olması lazımda yanlış hatırlamıyorsam, tekrar Steam'den indirilebilir.
Tamam arkadaşım ben sana bana cimri falan dediğini veya kastettiğini söylemedim yine de çok sağ ol yardımın için ve merhametin için ancak lazım değildi çok teşekkür ederim.