Yavuzest Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 10 16 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar gta 4 e gta 5 mod yükledim. Oynuyodum. 1 saat sonra kapandı sonra yeniden girdim. Daha evimizden çıkmadan kapandı. Oyunu 6 kere silip yükledim. Hep tekrarladı. Aynı şey 1 saat sonra kapanın. Sonra evden çıkmadan kapanması n’apabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2014
Arkadaşlar gta 4 e gta 5 mod yükledim. Oynuyodum. 1 saat sonra kapandı sonra yeniden girdim. Daha evimizden çıkmadan kapandı. Oyunu 6 kere silip yükledim. Hep tekrarladı. Aynı şey 1 saat sonra kapanın. Sonra evden çıkmadan kapanması n’apabilirim ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Ağustos 2014 #2 Mod bozuk olabilir. Varsa güncellemesini yapın ya da silin, oynamayın.
O ogztrk Ziyaretçi 16 Ağustos 2014 #3 MF dedi: Mod bozuk olabilir. Varsa güncellemesini yapın ya da silin, oynamayın. Genişletmek için tıkla... Oynamamak çözüm mü oluyor ?
MF dedi: Mod bozuk olabilir. Varsa güncellemesini yapın ya da silin, oynamayın. Genişletmek için tıkla... Oynamamak çözüm mü oluyor ?