efek0se Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700X RTX 5060Ti 2x16GB GSKILL RIPJAWS 32GB 3200 MHZ RAM 1TB WD BLUE SN570 M.2 SSD 480GB SANDISK SSD PLUS SSD 500GB SEAGATE HDD Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Downgrade etmekle uğraşmak istemiyorum, varsa öneriniz link yollayın.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Bu rehbere göz atabilirsin. Bir ara denemiştim, fena değildi. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1965324282
Bu rehbere göz atabilirsin. Bir ara denemiştim, fena değildi. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1965324282
efek0se Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700X RTX 5060Ti 2x16GB GSKILL RIPJAWS 32GB 3200 MHZ RAM 1TB WD BLUE SN570 M.2 SSD 480GB SANDISK SSD PLUS SSD 500GB SEAGATE HDD Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 terraryzng dedi: Bu rehbere göz atabilirsin. Bir ara denemiştim, fena değildi. Steam Community :: Guide :: Grand Theft Auto IV: CE - The Improved Classic Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat buradaki modları kullanmak için downgrade yapmak gerekiyor sanırım, yaptığıma değecek kadar iyi bir mod mu?
terraryzng dedi: Bu rehbere göz atabilirsin. Bir ara denemiştim, fena değildi. Steam Community :: Guide :: Grand Theft Auto IV: CE - The Improved Classic Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat buradaki modları kullanmak için downgrade yapmak gerekiyor sanırım, yaptığıma değecek kadar iyi bir mod mu?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 efek0se dedi: Teşekkür ederim fakat buradaki modları kullanmak için downgrade yapmak gerekiyor sanırım, yaptığıma değecek kadar iyi bir mod mu? Genişletmek için tıkla... RAR içindekileri dosya konumuna atman yeterli oluyor, ekstra bir şeyle uğraşmana gerek kalmıyor. Enb modları kadar kaliteli olmuyor ama hiç yoktan iyidir. Bu videoya bakabilirsin, dediğim mod paketi ile oynuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
efek0se dedi: Teşekkür ederim fakat buradaki modları kullanmak için downgrade yapmak gerekiyor sanırım, yaptığıma değecek kadar iyi bir mod mu? Genişletmek için tıkla... RAR içindekileri dosya konumuna atman yeterli oluyor, ekstra bir şeyle uğraşmana gerek kalmıyor. Enb modları kadar kaliteli olmuyor ama hiç yoktan iyidir. Bu videoya bakabilirsin, dediğim mod paketi ile oynuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et