GTA 4 için Game for Windows Live Hesabı Açma

Cayxe

Kilopat
Arkadaşlar, kış indirimlerinden faydalanıp GTA 4 aldım fakat bir şey açmam gerekiyor. Kayıt oluyorum olmuyor. Ne yapmam gerekli? İşletim sistemim Windows 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, kış indirimlerinden faydalanıp GTA 4 aldım fakat bir şey açmam gerekiyor. Kayıt oluyorum olmuyor. Ne yapmam gerekli? İşletim sistemim Windows 8.1.
Hocam çok büyük bir belaya bulaşmışsınız haberiniz olsun bende yıllar önce kutulu olarak almıştım oyunu açmak için 3 gün uğraşmam gerekti nasıl yaptığımı hatırlamıyorum umarım steamde daha kolay halledersiniz youtube da kayıt videoları var bir bakın isterseniz

O kadar konulara felan baktım bulamadım bi yöntem deniyorum şimdi umarım olur.
Olmadı .
Ben şu konuda ki gibi yapmayı denedim ama ben de EFCL diye bir dosya yok. @Recep Baltaş yardım etmiş ama ben yapamadım.

Ben yıllar önce oyunu kutulu aldığımda günlerce uğraşıp oyunu açamadıktan sonra bilgisayarcıya götürüp yaptırmıştım.

O kadar konulara felan baktım bulamadım bi yöntem deniyorum şimdi umarım olur.
Olmadı .
Ben şu konuda ki gibi yapmayı denedim ama ben de EFCL diye bir dosya yok. @Recep Baltaş yardım etmiş ama ben yapamadım.
hocam hatırladığım kadarıyla rockstarın social club diye bir programı var onu indiriyordunuz sonra ordan etkinleştirme olayı oluyordu başka bir program indirip cd keyi ona yapıştırıp birşeyler yapıyordunuz sanırım ben kafayı yemiştim

Deneyeyim.

Buradan Games for Windows Live'ı indirin:
https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=98609
Yükleme sonunda Launch deyip Outlook veya Hotmail hesabınız varsa giriş yapın yoksa oluşturun.
Giriş yaptıktan sonra oyuna girin ve introyu geçip ana menüye geldiğinizde home tuşuna basıp hesabınıza tekrar giriş yapın. Aktivasyon anahtarını sorarsa Steam'ın verdiği anahtarı girin.

Aktivasyon kodunu sormadı ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…