MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #1 Steam için esprili güvenilir yama atabilir misiniz? Teşekkürler.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Aralık 2022 #2 Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR Grand Theft Auto 4'ün keyfini Türkçe oynayarak çıkarın! Tüm metinleri kapsayan, GTA TR tarafından kurulum yaması hazırlanan Türkçe çeviri yaması. gtatr.com Artı 0 Eksi
Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR Grand Theft Auto 4'ün keyfini Türkçe oynayarak çıkarın! Tüm metinleri kapsayan, GTA TR tarafından kurulum yaması hazırlanan Türkçe çeviri yaması. gtatr.com
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #3 İlkay Baki Bayram dedi: Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR Grand Theft Auto 4'ün keyfini Türkçe oynayarak çıkarın! Tüm metinleri kapsayan, GTA TR tarafından kurulum yaması hazırlanan Türkçe çeviri yaması. gtatr.com Genişletmek için tıkla... hocam güvenilir mi? deneyimlediniz mi? Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR Grand Theft Auto 4'ün keyfini Türkçe oynayarak çıkarın! Tüm metinleri kapsayan, GTA TR tarafından kurulum yaması hazırlanan Türkçe çeviri yaması. gtatr.com Genişletmek için tıkla... hocam güvenilir mi? deneyimlediniz mi?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 MehmetSLH dedi: Hocam güvenilir mi? Deneyimlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Siz indirebilirsiniz ama güvenmiyorsanız antivirüs programınızı açıp indirin. Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Hocam güvenilir mi? Deneyimlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Siz indirebilirsiniz ama güvenmiyorsanız antivirüs programınızı açıp indirin.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #5 Bizzat bu yamayı kullanıyorum ve kurduktan sonra Malwarebytes bir şey algılamadı. Artı 0 Eksi
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #6 Arşivimden çıkarttım exe dosyası yok direk konuma yapıştır. GTA IV Complete Edition Türkçe Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
Arşivimden çıkarttım exe dosyası yok direk konuma yapıştır. GTA IV Complete Edition Türkçe Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #7 terraryzng dedi: Arşivimden çıkarttım exe dosyası yok direk konuma yapıştır. GTA IV Complete Edition Türkçe Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok sağol. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Arşivimden çıkarttım exe dosyası yok direk konuma yapıştır. GTA IV Complete Edition Türkçe Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok sağol.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Aralık 2022 #8 MehmetSLH dedi: Hocam güvenilir mi? Deneyimlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çok zaman oldu fakat buradan kurmuş olabilirim, openv vardı. Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Hocam güvenilir mi? Deneyimlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çok zaman oldu fakat buradan kurmuş olabilirim, openv vardı.