Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Haziran 2013 #1 GTA 4 dünyası içinde Iron Man karakterini yönetmenizi sağlayan bir mod: GTA4-Mods.com - Grand Theft Auto 4 car mods, tools, and more! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
GTA 4 dünyası içinde Iron Man karakterini yönetmenizi sağlayan bir mod: GTA4-Mods.com - Grand Theft Auto 4 car mods, tools, and more! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2013 #2 Abi kurdum, bir mod bu kadar mı iyi olur, uçuyorum
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2013 #3 Gta dan soğudum.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 3 Temmuz 2013 #4 Bunu kurulumunu Türkçe anlatacak birisi olsa keşke.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2013 #5 TC Alperen Şahin dedi: Bunu kurulumunu Türkçe anlatacak birisi olsa keşke. Genişletmek için tıkla... Geçen sene GTA'ya mod kurulumda kura kura bir hal olmuştum ve mod kurmada üstüme yoktu Keşke silmeseydim oyunu. Eğer İngilizce açıklaması varsa yaz buraya bakalım.
TC Alperen Şahin dedi: Bunu kurulumunu Türkçe anlatacak birisi olsa keşke. Genişletmek için tıkla... Geçen sene GTA'ya mod kurulumda kura kura bir hal olmuştum ve mod kurmada üstüme yoktu Keşke silmeseydim oyunu. Eğer İngilizce açıklaması varsa yaz buraya bakalım.
The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2013 #6 Oyunun orjinal olması bu modu kurmaya engel midir?
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2013 #7 The Psycho dedi: Oyunun orjinal olması bu modu kurmaya engel midir? Genişletmek için tıkla... Hayır.