K kronos3451 Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #1 Gta 4 için önerebileceğiniz mod var mı ? Bunu oynarsan seversin dediğiniz mod önerilerini bekliyorum. Not: Şu an GTA 5 map yükledim ama biraz oynadıktan sonra donup kalıyor, oturum kapatıp açmam gerekiyor donunca da. :/ Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2015
Gta 4 için önerebileceğiniz mod var mı ? Bunu oynarsan seversin dediğiniz mod önerilerini bekliyorum. Not: Şu an GTA 5 map yükledim ama biraz oynadıktan sonra donup kalıyor, oturum kapatıp açmam gerekiyor donunca da. :/
Eagle Vision1 Megapat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Polis modu olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Polis modu olabilir.
K kronos3451 Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #3 Eagle Vision1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Polis modu olabilir. Genişletmek için tıkla... Güzele benziyor daha başka önerisi olan var mıdır
Eagle Vision1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Polis modu olabilir. Genişletmek için tıkla... Güzele benziyor daha başka önerisi olan var mıdır