Başlıkta yazdığım gibi, oyuna girdim, normal GTA 4'e girdim, "Oynaya" bastım ve o yükleme ekranında sonsuza kadar kaldı, devam etmiyor. Birçok yöntem denedim ve hiçbir şekilde bunu düzeltemedim. Türkçe yama filan kurmadım. Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
[Çözüm] commandline adında bir metin belgesi dosyası açıyoruz içine "-availablevidmem 200.0" yazıyoruz ve dosyanın kurulu olduğu bölüme atıyoruz ardından GTA IV'ün kısayolunu silip dosya konumuna gidip launchgtaıv dosyasının kısayolunu alıyoruz ondan sonra ismini ve simgesini değiştirebilirsiniz. İyi oyunlar. isterseniz bunu bir deneyin hocam
Başlıkta yazdığım gibi, oyuna girdim, normal GTA 4'e girdim, "oynaya" bastım ve o yükleme ekranında sonsuza kadar kaldı, devam etmiyor. Birçok yöntem denedim ve hiçbir şekilde bunu düzeltemedim. Türkçe yama filan kurmadım. Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Tahminimce son girmenizde oyunda ayarlar kısmında değişiklik yapmış olmanız gerekiyor ayarın adını hatırlamıyorum ben de değişiklik yaptıktan sonra oyun introdan sonra açılmamıştı değişiklik yaptınız mı? Yaptiysaniz hangi ayar.
[Çözüm] commandline adında bir metin belgesi dosyası açıyoruz içine "-availablevidmem 200.0" yazıyoruz ve dosyanın kurulu olduğu bölüme atıyoruz ardından GTA IV'ün kısayolunu silip dosya konumuna gidip launchgtaıv dosyasının kısayolunu alıyoruz ondan sonra ismini ve simgesini değiştirebilirsiniz. İyi oyunlar. İsterseniz bunu bir deneyin hocam
Tahminimce son girmenizde oyunda ayarlar kısmında değişiklik yapmış olmanız gerekiyor ayarın adını hatırlamıyorum ben de değişiklik yaptıktan sonra oyun introdan sonra açılmamıştı değişiklik yaptınız mı? Yaptiysaniz hangi ayar.