Başlıkta yazdığım gibi, oyuna girdim, normal GTA 4'e girdim, "Oynaya" bastım ve o yükleme ekranında sonsuza kadar kaldı, devam etmiyor. Birçok yöntem denedim ve hiçbir şekilde bunu düzeltemedim. Türkçe yama filan kurmadım. Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam hocam deneyeceğim şimdi, ekran Hzime göre sabitlemiş 60 FPS'e zaten PC, Max 60 FPS oluyor oyuna giriş yaparken, bir de hocam main menü de sabit 7 FPS'te kalıyor oyun, ama harici ekran kartını kullanıyor oyun.
AMD ekran kartı kullanıyorum hocam, oyüzden bilgim yok.
Aklıma gelmişken, oyunu bi de Intel grafik kartı ile açmayı deneyin. Mantıken güçsüz olduğu için FPS düşük olacak.
Yeni gelen NVIDIA güncellemesi ile direkt olarak FPS ayarlaması yapabileceği söyleniyor. NVIDIA seçeneği, şirketin yükleyicisini kullandığınızda otomatik olarak yüklenen NVIDIA kontrol paneline ekledi. FPS'yi küresel olarak veya bireysel oyunlar için aşağıdaki şekilde sınırlama seçeneğini...
AMD ekran kartı kullanıyorum hocam, o yüzden bilgim yok.
Aklıma gelmişken, oyunu bir de Intel grafik kartı ile açmayı deneyin. Mantıken güçsüz olduğu için FPS düşük olacak.
Yeni gelen NVIDIA güncellemesi ile direkt olarak FPS ayarlaması yapabileceği söyleniyor. NVIDIA seçeneği, şirketin yükleyicisini kullandığınızda otomatik olarak yüklenen NVIDIA kontrol paneline ekledi. FPS'yi küresel olarak veya bireysel oyunlar için aşağıdaki şekilde sınırlama seçeneğini...
Oyun kötü PC portuna sahip ve PS3'ten gelme. PS3'te 30FPS olarak oyunu temel olarak yapmışlar, oyüzden sapıtıyor. Yani iddialar bu şekilde.
Çoğu insanda dediğim yöntemler ile düzeltmiş, belki farklı bir Crack kullanmalısınız.
Oyun kötü PC portuna sahip ve PS3'ten gelme. PS3'te 30FPS olarak oyunu temel olarak yapmışlar, o yüzden sapıtıyor. Yani iddialar bu şekilde.
Çoğu insanda dediğim yöntemler ile düzeltmiş, belki farklı bir Crack kullanmalısınız.