tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 586 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #1 Bugün GTA 4 indirdim ancak kamera ve efektler ile ilgili sorun yaşıyorum: Kamerayı her çevirdiğimde bulanık bir efekt oluşuyor ve kamera çok laglı gibi. Bunları düzeltebileceğim bir mod var mıdır?
Bugün GTA 4 indirdim ancak kamera ve efektler ile ilgili sorun yaşıyorum: Kamerayı her çevirdiğimde bulanık bir efekt oluşuyor ve kamera çok laglı gibi. Bunları düzeltebileceğim bir mod var mıdır?
onurcancelep Hectopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 769 Yer İstanbul 14 Şubat 2021 #2 Motion blur tarzı ayarlar var mıydı onda bak istersen Post FX falan ? Aklıma bir tek bu geldi açıkçası. Artı 0 Eksi
Motion blur tarzı ayarlar var mıydı onda bak istersen Post FX falan ? Aklıma bir tek bu geldi açıkçası.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #3 Abi cracklimi. Artı 0 Eksi
KS KS tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 586 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #4 onurcancelep dedi: Motion blur tarzı ayarlar var mıydı onda bak istersen post FX falan? Aklıma bir tek bu geldi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Baktım ancak yoktu zaten her şey Low'da. OsmnYsf07 dedi: Abi cracklimi. Genişletmek için tıkla... Steamdan satın almıştım 5-6 yıl önce. Artı 0 Eksi
onurcancelep dedi: Motion blur tarzı ayarlar var mıydı onda bak istersen post FX falan? Aklıma bir tek bu geldi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Baktım ancak yoktu zaten her şey Low'da. OsmnYsf07 dedi: Abi cracklimi. Genişletmek için tıkla... Steamdan satın almıştım 5-6 yıl önce.