Muhammed Fehim Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2023 #1 RAM 4 Ekran kartı 9500GT GeForce GTA 4 kasmayan grafik modu önerisi var mı? E5500.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Haziran 2023 #2 O PC'de modsuz bile kasar ki. Gölgeleri kapatıp düz oyna derim.
iLeqsy Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 GTA 4 de kasıyorsa en fazla grafikleri en aza getirebilirsin ekstradan bir şeyler olacağını sanmıyorum.
GTA 4 de kasıyorsa en fazla grafikleri en aza getirebilirsin ekstradan bir şeyler olacağını sanmıyorum.
Muhammed Fehim Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2023 #4 Akif dedi: O PC'de modsuz bile kasar ki. Gölgeleri kapatıp düz oyna derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. iLeqsy dedi: GTA 4 de kasıyorsa en fazla grafikleri en aza getirebilirsin ekstradan bir şeyler olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Akif dedi: O PC'de modsuz bile kasar ki. Gölgeleri kapatıp düz oyna derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. iLeqsy dedi: GTA 4 de kasıyorsa en fazla grafikleri en aza getirebilirsin ekstradan bir şeyler olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.