GTA 4 Kate

• Konuyu başlatan YsC_86
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 7.010

YsC_86

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Az önce GTA 4'ü bitirdim. Roman'ın düğününde Kate'in ölmesine rağmen oyun bittikten sonra Kate beni aradı ve buluşmak istedi. Acaba Niko üzüntüsünden hayal mi görüyor diye düşündüm. 😅 Neyse, sonra Kate'i evinden aldım. Arabada giderken Roman ve annesi hakkında konuştuk. Sanki düğünde Roman ölmüş gibiydi.
Bunun nedeni ne olabilir? Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı arkadaşlar? Yazım ve imla hatalarım varsa şimdiden özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Az önce GTA 4'ü bitirdim. Roman'ın düğününde Kate'in ölmesine rağmen oyun bittikten sonra kate beni aradı ve buluşmak istedi. Acaba niko üzüntüsünden hayal mi görüyor diye düşündüm. 😅 neyse, sonra Kate'i evinden aldım. Arabada giderken roman ve annesi hakkında konuştuk. Sanki düğünde roman ölmüş gibiydi.
Bunun nedeni ne olabilir? Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı arkadaşlar? Yazım ve imla hatalarım varsa şimdiden özür dilerim.

düğünde roman öldü. Ama sen yanlış Cutscene'i görmüşsün.

Umarım moderatör arkadaşımız bunu yazınca da spoiler vermekten bize yine bir uyarı atmaz. Sonra durumu izah edip açtırmak için uğraşmak gerekiyor. Final'de 2 kişiden birinin ölmesi için oyuna sen yön veriyorsun. Nasıl olduğunu anlatmayı isterdim de neyse.

Merhaba arkadaşlar,

Az önce GTA 4'ü bitirdim. Roman'ın düğününde Kate'in ölmesine rağmen oyun bittikten sonra kate beni aradı ve buluşmak istedi. Acaba niko üzüntüsünden hayal mi görüyor diye düşündüm. 😅 neyse, sonra Kate'i evinden aldım. Arabada giderken roman ve annesi hakkında konuştuk. Sanki düğünde roman ölmüş gibiydi.

Hocam yanlış değilsem öyle bir bug vardı oyunda. Zaten Kate aradığında unkown caller adıyla aramış oluyor öldüğünden dolayı. Hiç başıma gelmedi ancak YouTube'da bu şekilde Kate'in Niko'yu aradığına dair videolarını gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun 2 sonu var ve sen kate'in öldüğü sahneyi görmüşsün. Normalde senin anlattığına göre roman'ın öldüğü sahneyi görmen gerekiyordu.

Hocam, Kate intikam görevinı seçerseniz ölüyor. Eğer anlaşma görevini seçerseniz Roman düğününde ölüyor.

Zaten Kate'in ölmesi için seçim yapmıştım ve düğünde öldü de ama oyun sonunda anlattığım konu yaşandı. Dediğiniz gibi bug sorunu olabilir.

Bir de optimizasyon sorunu yaşayan arkadaşlar, Steam üzerinden oynuyor iseniz ayarlardan başlatma seçeneklerine resimdeki yazılanları yazabilirsiniz tabii ki sisteminize ve monitörünüze göre değişiklik yapabilirsiniz. Şahsen bunları yazdıktan sonra optimizasyon sorunu kalmadı ve grafikler daha güzel oldu.

Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim.

20220109_161657.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı