GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #21 MzK48 dedi: Bende beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Beğenmeme sebebini de söyleseydin keşke.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.343 Makaleler 8 Çözümler 179 23 Aralık 2021 #22 Dolgunluk arttırılıp canlılık eklenmeye çalışılmış.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #23 XPLSG dedi: Dolgunluk arttırılıp canlılık eklenmeye çalışılmış. Genişletmek için tıkla... Kötü mü?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #24 GreatArcher dedi: Beğenmeme sebebini de söyleseydin keşke. Genişletmek için tıkla... Oyunun atmosferine yakışmamış.
GreatArcher dedi: Beğenmeme sebebini de söyleseydin keşke. Genişletmek için tıkla... Oyunun atmosferine yakışmamış.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #25 MzK48 dedi: Oyunun atmosferine yakışmamış. Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben sizi anlamıyorum. Oyunun orijinal atmosferi berbat. Kapkaranlık içim daralıyor oynarken.
MzK48 dedi: Oyunun atmosferine yakışmamış. Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben sizi anlamıyorum. Oyunun orijinal atmosferi berbat. Kapkaranlık içim daralıyor oynarken.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #26 GreatArcher dedi: Valla hocam ben sizi anlamıyorum. Oyunun orijinal atmosferi berbat. Kapkaranlık içim daralıyor oynarken. Genişletmek için tıkla... Doğru. Fakat sizinki de cıvıl cıvıl. Ortası olsa neyse.
GreatArcher dedi: Valla hocam ben sizi anlamıyorum. Oyunun orijinal atmosferi berbat. Kapkaranlık içim daralıyor oynarken. Genişletmek için tıkla... Doğru. Fakat sizinki de cıvıl cıvıl. Ortası olsa neyse.
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 880 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 23 Aralık 2021 #27 Kötü.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #28 MzK48 dedi: Doğru. Fakat sizinki de cıvıl cıvıl. Ortası olsa neyse. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarda ışık fazla çıkmış ama telefondan kaynaklı o. Direk fotoğrafını atabilsem atacağım da.
MzK48 dedi: Doğru. Fakat sizinki de cıvıl cıvıl. Ortası olsa neyse. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarda ışık fazla çıkmış ama telefondan kaynaklı o. Direk fotoğrafını atabilsem atacağım da.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.343 Makaleler 8 Çözümler 179 23 Aralık 2021 #29 GreatArcher dedi: Kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece renklendirse daha iyi bence çünkü oyunun kahverengi teması cidden kötü.
GreatArcher dedi: Kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece renklendirse daha iyi bence çünkü oyunun kahverengi teması cidden kötü.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #30 XPLSG dedi: Hocam sadece renklendirse daha iyi bence çünkü oyunun kahverengi teması cidden kötü. Genişletmek için tıkla... Benim attığım neresi kötü? MUHAMMEDALİ66 dedi: Kötü. Genişletmek için tıkla... Görüntü 2K çözünürlükte çekilmiştir. 2k altında bir cihazdan bakıyorsanız haliyle kötü görünecektir. Son düzenleme: 23 Aralık 2021
XPLSG dedi: Hocam sadece renklendirse daha iyi bence çünkü oyunun kahverengi teması cidden kötü. Genişletmek için tıkla... Benim attığım neresi kötü? MUHAMMEDALİ66 dedi: Kötü. Genişletmek için tıkla... Görüntü 2K çözünürlükte çekilmiştir. 2k altında bir cihazdan bakıyorsanız haliyle kötü görünecektir.