GTA 4 LAN üzerinden oynanır mı?

melihctnkay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Abim ile GTA 4 oynayacaktık ama bütün serverler kapanmış. O yüzden belki LAN üzerinden oynanıyordur dedik. Var mıdır hocam çözümü?

İlk açılışta telefondan LAN ağına bağlanabiliyorsunuz ama aklımda ezbere yok. Zamanında internet kafeye gidince LAN üzerinden internet kafedeki arkadaşlarla birlikte oynuyorduk.

Downgrade ederseniz oynanabiliyor ancak bu sefer de Rockstar Launcher ile problem yaşarsınız. Bunun çözümü de oyunu kırmak. Sizin için sorun değilse bu şekilde yapabilirsiniz.
Hocam sadece istediğim abimle ben aynı haritada gezelim Başkalarına gerek yok dediğiniz modu hatırlıyor musunuz?
Telefon üzerinden Multiplayer Freemode açılabiliyor, evet.

İlk açılışta telefondan LAN ağına bağlanabiliyorsunuz ama aklımda ezbere yok. Zamanında internet kafeye gidince LAN üzerinden internet kafedeki arkadaşlarla birlikte oynuyorduk.
Bende öyle biliyordum hocam ama telefonu açınca lan yeri yok

Hocam nasıl yapılıyor anlatırmısınız müsaitseniz kırayım hemen

GTA Connect arayıp deneyebilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video 2 yıllık fakat denemenizi öneririm.

Bakıyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…