GTA 4 Laptopta GPU kullanımı %0

Alfterlife

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlar da GTA IV oynamaya başladım. FPS 30'un altına düşmeye başlayınca MSI'ın Afterburner programıyla oyun içinde işlemci-ekran kartı kullanımına baktım ve biraz şaşırdım. İşlemci %99-98 civarlarında gidip geliyor, ekran kartı ise %0 hiç oynamıyordu. FPS ise sadece işlemci kullanılmasına rağmen 10'du. Oyunun menüsüne girdiğimde ekran kartı kullanımı artmaya başladı %30 oldu. Ekran kartım bu kadar mı kötü dedim ve oyunun çözünürlüğü 800x400 grafiklerini ise en düşük ayarlara aldım yine ekran kartı kullanımı %0 yine FPS 10'du. Sistem özellilklerim:

AMD A10 4600M APU with radeon 2.30 GHz
AMD Radeon HD 7660G ve 7600M
8 Gb Ram Windows 8

Bunun nedeni ne olabilir? Öyundan mı kaynaklı benden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım APU içindeki dahili ekran kartını kullanıyor oyun. Kullanılacak ekran kartını ayarlamayı bilmiyorum maalesef, araştırarak bulabilirsiniz veya Sosyal'deki arkadaşlar yardım eder.

Sanırım APU içindeki dahili ekran kartını kullanıyor oyun. Kullanılacak ekran kartını ayarlamayı bilmiyorum maalesef, araştırarak bulabilirsiniz veya Sosyal'deki arkadaşlar yardım eder.
Açıkçası bu konu üzerinde çok uğtaştım ve programdan GPU'yu yüksek performans olarak ayarladım. Benim aklıma takılan bir diğer şey ise oyunun menüsüne girince GPU kullanımı bir anda yükseliyor, oyun içine açık dünyaya girince %0'a düşüyor. Yok mu bir arkadaş çözebilecek ??

Verdiğiniz linkteki sorunu yanıtlayan kişinin verdiği indirme linkine basınca ürün kimliği istiyor. Bu bilgiye nasıl ulaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…