GTA 4 Loading Screen Hatasının Çözümü Hakkında

53949

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Ben geçenlerde Steam'den GTA 4 almıştım ve güncellemeler, Games for Windows vs. her şey tastamam olduğu halde oyuna girdiğimde Loading Screen bölümünde oyun takılıp kalıyordu (resimler sürekli devam ediyordu) ve ne kadar beklersem bekleyeyim açılmıyordu. Forumlarda aradım fakat bir türlü çözüm bulamadım, en sonunda yabancı bir sitede bir çözüm buldum. O yüzden çözüm olarak bilgilendirmek için buraya koymak istedim. Başka konuların altına çözüm olarak yazmam gerekiyordu ama sorunun çözümünün başka bir problem çıkarabileceğinden emin olamadığım için konu açarak bilgili birisinin yardımcı olabilmesi için sormak istiyorum:

Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayarak "özellikler" diyoruz ve oradan sonra "çalıştırma seçeneklerini ayarla" diyoruz. Çıkan pencereye "-norestriction -availablevidmem 512 -percentvidmem100%" (tırnak işaretleri olmaksızın) yazıyoruz. Türkçesinden bir şey anlayamadım, bu sebeple bunun ne anlama geldiğini ve tam olarak hangi ayarları değiştirdiğini sormak istiyorum. Teşekkür ederim.

Sanırım şu avaible video memory olan en fazla kaç mb ekran kartı belleği kullanılabileceğinden bahsediyor.

No restriction (kısıtlama yok) - available video memory (mevcut video belleği) - percent video memory (yüzde ... video belleği) anlamına geliyorlar dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…