N Nicerakenes Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 53 21 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar GTA 4'te bir türlü mulakat görevini geçemedim nedeni ise bir türlü oyunun istediği takım elbiseyi bulamadım. Hangi takim elbise ve ayakkabiyi seçmem gerekir? 1 haftadır bunun için uğraşıyorum. Dosya Ekleri 20240121_235747.jpg 77,1 KB · Görüntüleme: 151
Merhaba arkadaşlar GTA 4'te bir türlü mulakat görevini geçemedim nedeni ise bir türlü oyunun istediği takım elbiseyi bulamadım. Hangi takim elbise ve ayakkabiyi seçmem gerekir? 1 haftadır bunun için uğraşıyorum.
HeldCApe Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Hocam gözlüğü çıkarıp deneyin ve perseus mağazasında komple suit şeklinde satılan kıyafeti alın takım halinde sorununuz çözülür
Hocam gözlüğü çıkarıp deneyin ve perseus mağazasında komple suit şeklinde satılan kıyafeti alın takım halinde sorununuz çözülür
N Nicerakenes Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 53 22 Ocak 2024 #3 HeldCApe dedi: Hocam gözlüğü çıkarıp deneyin ve perseus mağazasında komple suit şeklinde satılan kıyafeti alın takım halinde sorununuz çözülür Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
HeldCApe dedi: Hocam gözlüğü çıkarıp deneyin ve perseus mağazasında komple suit şeklinde satılan kıyafeti alın takım halinde sorununuz çözülür Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim